Atlant Gel prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara

Atlant Gel prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara
3.8 (75%) 4 votes

A avea un penis mic a fost o problemă majoră pentru majoritatea bărbaților din întreaga lume. Aceasta a dus la probleme în timp ce făceau sex, deoarece bărbații nu reușesc să satisfacă femeile. Lungimea medie a penisului pentru bărbați ar trebui să fie de 6,5 inci și având ceva mai mic decât aceasta este o problemă mare. De asemenea, bărbații medii ar trebui să ejaculeze la o medie la 2-3 minute după ce au intrat în vaginul unei femei. A avea penisuri mici vă împiedică să obțineți aceste cifre. A avea penisuri mici au dus la sex nesatisfăcător și acest lucru a făcut ca multe femei să trucheze orgasme pentru a impresiona bărbatul. Acesta nu este sex sănătos.

Având un penis mică nu afectează numai viața ta sexuală, dar poate avea, de asemenea, un impact negativ asupra căsniciei sau relației dumneavoastră. O mare majoritate a femeilor din întreaga lume ar dori ca bărbații lor să aibă penisuri lungi și puternice. Dumneavoastră, ca bărbat, este responsabilitatea dumneavoastră să dai aceasta doamnei dumneavoastră. Dar cum veți obține acest lucru? Atlant Gel va fi soluția perfectă.

Atlant Gel pentru mărirea penisului cum functioneaza, efecte secundare

Mai întâi, Atlant Gel este o cremă, unguent sau gel. Prin urmare, se aplică prin folosirea mâinilor prin ungere, masaj și frecare pe penisul curat. În timpul aplicării, penisul ar fi trebuit să fie erect. Pentru a obține rezultate mai bune, gelul este aplicat pe penis cu o jumătate de oră înainte de sex. Aceasta oferă o stimulare suplimentară pentru ca penisul să crească în lungime și lățime.

Crema a fost testată și s-a dovedit a fi sigură pentru utilizare. Nu are efecte asupra altor organe ale corpului. Sistemul reproductiv este, de asemenea, protejat și nu este afectat. Multe stele de film, care sunt o sursă de încredere, au folosit crema și oferă recomandări pozitive. Este o modalitate autentică de a crește dimensiunea penisului. Nu aveți nevoie de intervenții chirurgicale sau greutăți de extindere a penisului.

După ce utilizați Atlant Gel cum functioneaza în mod consecvent și regulat pentru o perioadă de 1-3 luni, veți recunoaște îmbunătățiri în viața sexuală, cum ar fi:

  • Dimensiunea penisului va crește și veți avea un penis mai lat și mai lung.
  • Sporește turgiditatea și forța penisului.
  • Perioada de erecție și recuperare după fiecare partidă se îmbunătățește.
  • Veți descoperi ejaculări mai mari și mai impresionante.
  • Crește circulația sanguină în organele genitale.
  • Îmbunătățește încrederea și chimia între parteneri, îmbunătățind astfel satisfacția sexuală pentru ambii parteneri
  • Vor exista erecții mai lungi și mai sigure la bărbat.
  • Se mărește perioada de orgasm pentru ambii parteneri.
 • Guarana. Principala funcționalitate a guaranei este de a acționa ca stimulant. Semințele din extractul de guarana conțin compuși care pot fi cristalizați, denumiți guaranină.
 • Magneziu. Magneziul este o componentă majoră necesară pentru peste 300 de procese biochimice în corpul uman. Exemple sunt fabricarea hormonilor sexuali, de exemplu, androgeni și estrogeni.
 • L-arginina. L-arginina este o componentă majoră care ajută la îndepărtarea aminoacizilor pe care organismul le folosește pentru fabricarea Oxidului de azot este responsabil pentru expansiunea și creșterea lungimii vaselor de sânge și stimulează circulația sângelui prin vase.
 • Glicina. Componenta glicină funcționează, de asemenea, pentru a crește oxidul nitric în organism. Se mărește acțiunea enzimei de oxid de azotat de sinteză. Enzimele produc oxizi de azot. Glicina funcționează pentru a crește dorința sexuală, îmbunătățește ejacularea și durata erecțiilor.

 

Atlant Gel instrucțiuni – cum să ia gel

Atlant Gel poate fi folosit acasă. Puteți, de asemenea, să o luați cu dvs. în vacanță sau în călătorii de afaceri. Nu te aștepta să fie imposibil. Dacă folosiți întregul tub cu penisul, nu veți deveni un partener sexual instant. Utilizați produsul conform instrucțiunilor. Iar rezultatele vor avea loc mai devreme. Și vor fi mai de durată

Se recomandă folosirea unui gel personal de lubrifiere înainte de a face sex. Și utilizarea zilnică pentru a menține mușchii penisului. Puteți să o faceți singur pe cont propriu, dar dacă vă simțiți suficient de liber. Puteți chiar da partenerului dvs. lubrifiantul pentru a-și extinde performanța.

 • Clătiți penisul înainte de a utiliza produsul. Această procedură deschide porii, permițându-le să absoarbă gelul pentru a începe să acționeze imediat.
 • Stoarceți o cantitate mică de gel pe penis și aplicați Atlant Gel cum să ia pe toată suprafața cu ajutorul degetelor. Acordați o atenție deosebită utilizării gelului la capul penisului.
 • Masați treptat penisul timp de 7-15 minute folosind un ritm blând. După aceea, frecați gelul pentru a fi absorbit complet. Și penisul va fi mai mare.
 • Este o idee bună să faceți sex după folosirea gelului pentru ca acesta să dureze mai mult. Și simțiți-vă puterea.

Veți fi capabili să experimentați rezultate excelente de la prima utilizare să „păstrați” rezultatele excelente pentru a „rămâne” pentru totdeauna. Se recomandă utilizarea gelului zilnic.

Atlant Gel pret

Pe site-ul produsului, produsul costă 159 Lei. O reducere de 50% a fost făcută la prețul anterior de 318 lei. Taxa de expediere nu este percepută și livrarea se face în termen de 2-3 zile de la plasarea comenzii. În alte regiuni, este nevoie de aproximativ o săptămână pentru livrare. Acest preț al Atlant Gel include taxa de expediere.

Accesați site-ul oficial; lăsați o cerere pe site. Aceasta presupune furnizarea numelui, a informațiilor de contact și a adresei. Clientul va fi contactat pentru a confirma comanda. După ce comanda a fost confirmată, pachetul va fi trimis prin curier sau mesager, plata făcându-se în numerar la livrare.

Atlant Gel de unde poti cumpara

Produsul este accesibil pe site-ul propriu. Un client introduce o solicitare pe site, clientul este contactat printr-un apel telefonic, apoi produsul este trimis prin mesager sau poștă. Este de preferat să cumpărați NUMAI de pe site-ul oficial. Cu un scop final specific, pentru a vă asigura că achiziționați produsul necesar, este prudent să cumpărați produsul pe site-ul său oficial. Există o mulțime de produse false și achiziționarea pe site-ul oficial vă va ajuta să vă păstrați departe de aceste complicații. Unicul Atlant Gel pentru mărirea penisului poate fi cumpărat pe site-ul oficial, care vă va permite să vă abțineți de la risipirea banilor pe produse false.

Strategia de cumpărare este simplă; mergeți la site-ul oficial, trimiteți o cerere pe site. Aceasta include furnizarea numelui, a datelor de contact și a adresei. Metoda de obținere pe site-ul oficial este de a completa un formular de cerere. Atingeți „Cerere” și completați formularul din pagina următoare. În urma completării formularului, operatorul nostru de livrare vă va contacta pentru a confirma solicitarea pe care ați făcut-o. În momentul în care cererea a fost confirmată, produsul vă va fi trimis la domiciliu. Există o garanție de 100% că veți primi produsul.

 

Vi se va trimite Atlant Gel de unde poti cumpara în 2 sau 3 zile. În acel moment puteți judeca. Dacă nu sunteți mulțumit 100%, trimiteți, în mod esențial, pachetul gol al produsului la adresa de returnare și vă vom da banii înapoi, nu vom pune întrebări. Clientul este contactat prin telefon și transportul se face prin intermediul expeditorului.

Pareri Atlant Gel forum

Collins A., 27 de ani răspunde:  

Îmi place sexul, totuși pentru situația mea, era prea scurt din cauza erecțiilor scurte și a dimensiunii mici a penisului meu. Partenera mea de viață a fost extrem de dezamăgită de el, iar după ceva timp a avut mai puțină dorință pentru mine. Amândoi am simțit că relația noastră se confrunta cu o situație de urgență în curs de dezvoltare, dar amândoi am ales să descoperim un răspuns. Într-o zi, viitoarea mea soție mi-a cumpărat un gel care mărește penisul pe web: Atlant Gel pareri. Discuția în care ea credea că conținea numeroase sugestii, dar, în general, nu aveam încredere în asemenea lucruri. În orice caz, la cererea partenerei mele de viață, care a spus că ne-ar putea cruța cuplul nostru, am ales să o încerc și am fost extrem de uimit! După nici o lună de aplicare a acestui gel, penisul meu s-a dovedit a fi de două ori mai mare și am avut mult mai multă vitalitate în pat! Am văzut, de asemenea, o împlinire incredibilă a partenerei mele de viață în timpul rapoartelor, care mi-au completat în plus dorința de a face sex! Recomand acest produs tuturor bărbaților care au un penis mic și au o coexistență sexuală în mișcare moderată. Împlinire garantată!

 

Larry M., 35 de ani comentează:

Am fost supărat de micul meu penis. Eram ezitant să experimentez o operațiune deoarece am auzit multe inconveniente, totuși trebuia să-mi inspir jumătatea mai bună, indiferent cum. Am simțit că coexistența noastră sexuală se desfășura într-o excursie și, prin urmare, căutam în tot felul să-mi măresc penisul. Pe net, am găsit o publicitate despre Atlant Gel pentru mărirea penisului forum. Poșta este locul pe care l-am găsit aranjat și am ales să îl obțin. A fost o lovitură în față. După o lună de utilizare, am văzut o diferență. Penisul meu a fost cu 4 cm mai lung și de două ori mai gros. Viața mea sa schimbat complet și sexul este o bucurie incredibilă pentru mine, dar în special pentru jumătatea mea mai bună. Îi recomand oricărei persoane care are o problemă ca a mea de ceva timp.

 

Adrian Tomescu, 30 de ani

Sunt cu adevărat foarte interesat de acest gel! Masculinitatea mea sa dezvoltat lungă și groasă și mi-am dat seama cum să-mi termin complicii înainte de a încheia. Am realizat 11 partide pe noapte. Mi se pare un lucru uimitor.

 

2 thoughts on “Atlant Gel prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara

 1. Eu folosesc crema în două căi: ca ulei în mijlocul sexului și ca operator. Este incredibil. Sexul cu utilizarea unei creme este semnificativ mai strălucitor și cu atât mai fascinant, iar complicele a găsit, de asemenea, un rezultat constructiv. Nu am spus repede că folosesc Atlant Gel, dar atunci aveam nevoie. Sentimentele cu această cremă sunt uimitoare!

 2. Folosesc crema Atlant Gel și, în general, funcționează interesant. Am crezut că era o contradicție totală. Fie cum ar fi, nu am avut dreptate. Crema funcționează cu adevărat! Sexul sa dovedit a fi mai lung și erecția s-a extins.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *