Dental White Strips prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara

Dental White Strips prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara
5 (100%) 1 vote

Multe persoane apelează la soluții de albire dentară care pot fi aplicate acasă. Acestea sunt mai ieftine decât tratamentul dentar și oferă rezultate bune celor care doresc să aibă dinți albi. Benzile pentru albirea dinților sunt printre soluțiile preferate pentru cei care doresc rezultate imediate la costuri optime.

Aceste benzi speciale pot conține peroxid (utilizat în principal în tratamentele de albire, inclusiv de către stomatologi) sau alte substanțe care acționează asupra dinților și care îi fac oarecum mai albi.

Whitening Strips sunt fabricate dintr-un material special, flexibil și durabil, care vă oferă toată siguranța de care aveți nevoie. Astfel, culoarea întunecată a dinților, alimentele și băuturile, precum și petele de pe suprafața dinților sunt îndepărtate, iar nuanța întunecată este schimbată într-una strălucitoare.

Cel mai important beneficiu al benzilor de albire este că acestea sunt ieftine și pot fi găsite oriunde, în orice farmacie din orașul dumneavoastră. De asemenea, când le aplicați pe dinți, puteți avea și alte activități în același timp.

Cele mai multe tipuri de benzi de albire a dinților sunt prevăzute cu seturi de benzi proiectate atât pentru dinții superiori, cât și pentru cei din arcul inferior. Prin achiziționarea unui astfel de produs, veți ști cum să utilizați benzile utilizând instrucțiunile din pachet.

Cumpara Dental White Strips cu 50% reducere*pe site-ul official

Whitening Strips pentru albirea dinților cum functioneaza, efecte secundare

Produsul este folosit pentru a vă albi dinții dacă și-au schimbat deja culoarea și nu arată impresionant pentru oameni. Produsul, după utilizare, restabilește culoarea albă a dinților. De asemenea, produsul este utilizat pentru a elimina și preveni apariția respirației urât mirositoare și pentru a vă trata gingiile. Produsul este ușor de folosit, deoarece este ceva ce puteți face singuri acasă.

Funcțiile benzile Whitening Strips sunt reprezentate de:

 • Sunt ușor de utilizat. Fiecare pungă include o bandă superioară și o bandă inferioară și trebuie doar să urmați trei etape: dezlipiți, aplicați, dezvăluiți și astfel vă păstrați dinții strălucitori.
 • Tehnologie revoluționară de etanșare avansată pentru o mai bună aderență la dinți. Puteți bea apă și vorbi în timp ce vă albiți dinții.
 • Utilizarea pe termen lung poate îmbunătăți în mod eficient problemele orale, oferă dinți mai albi, respirație proaspătă și elimină bacteriilor orale.
 • Designul compact permite până la 10 tratamente, este ușor de transportat, este perfect pentru utilizare acasă, la școală sau la birou etc.

Cum funcționează acest produs

Dinți albi în numai 14 zile. Metoda nr. 1 din lume este reprezentată de utilizarea Whitening Strips cum functioneaza, benzi eficiente pentru un zâmbet impecabil pentru toate tipurile de dinți. 100% în condiții de siguranță fără a ataca sau a distruge smalțul dentar. Rezultate vizibile după 3-4 zile de utilizare, nu cauzează disconfort sau durere. Nu cresc sensibilitatea dinților, sigure și eficiente la un preț foarte bun.

Dacă doriți să aveți dinți mai strălucitori și un zâmbet mai atrăgător, aveți întotdeauna metode inovatoare și eficiente de albire dentară. Cei care doresc să beneficieze de rezultate bune pentru o lungă perioadă de timp pot face apel la albirea profesionistă făcută în cabinetul stomatologic.

Informații de siguranță

 • Nu utilizați benzile dacă aveți găuri în dinți, în timpul infecțiilor gingivale sau cu 2 săptămâni înainte și după tratamente ortodontice și dentare.
 • Pentru persoanele cu dinți sensibili, doza trebuie redusă și aplicarea trebuie discutată cu un stomatolog!
 • Evitați contactul cu ochii, dacă este necesar clătiți cu multă apă!
 • Nu sunt potrivite pentru femeile însărcinate sau care alăptează.
 • Nu sunt recomandate în cazul ulcerelor orale;
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor!

 

Whitening Strips instrucțiuni – cum să ia benzile

Whitening Strips vă albesc dinții rapid și eficient, aproape 100%. Un strat subțire de gel, plasat pe bandă, este aplicat direct pe dinți. Formula corectă nu irită gingiile, astfel încât acest produs poate fi folosit și de persoanele cu dinți sensibili. Substanța activă selectată cu atenție îndepărtează erupția neclintită, făcând dinții să arate așa cum ați visat mereu. Când utilizați aceste benzi, veți avea dinți albi.

Următoarele sunt instrucțiunile privind utilizarea acestui produs:

 • Pasul 1: Clătiți gura pentru a îndepărta resturile alimentare.
 • Pasul 2: Deschideți benzile pentru albirea dinților Whitening Strips cum să ia, slăbiți una dintre cele 28 de pungi sigilate și scoateți benzile. Aveți grijă: benzile de albire pentru dinții de sus și de jos au diferite forme.
 • Pasul 3: Stând în fața oglinzii, aplicați benzile acoperite cu gel pe exteriorul dinților. Banda mai lungă este aplicată pe maxilarul superior și  banda mai scurtă pe maxilarul inferior. Asigurați-vă că sunt strânse.
 • Pasul 4: Capetele benzilor care râmân libere, trebuie îndoite în spatele dinților. Gelul se va răspândi uniform pe suprafață și va umple golurile dintre dinți.
 • Pasul 5: Lăsați benzile pe dinți timp de 30 de minute.
 • Pasul 6: Scoateți Whitening Strips. Clătiți gura cu apă pentru a elimina orice urmă de gel. Dacă este necesar, utilizați degetul pentru o curățare mai eficientă.

Whitening Strips pret

Prețul Whitening Strips este de 139 RON pe site-ul său oficial, ceea ce reprezintă 50% din prețul inițial, care era de 278 RON. Aveți grijă la imitațiile acestui produs de la vânzătorii ce comercializează produsului contrafăcut, deoarece benzile sunt foarte populare pe piață! Mărfurile contrafăcute sunt vândute la un preț mai mic decât de obicei. Produsele originale trebuie incluse în pachet, împreună cu codul produsului. Nu găsiți codul produsului în cutia produsului pentru a determina dacă este autentic? De asemenea, vânzătorul autentic trebuie să vă contacteze pentru a afla dacă produsul funcționează în conformitate cu așteptările dumneavoastră.

Cumpara Dental White Strips cu 50% reducere*pe site-ul official

Whitening Strips de unde poti cumpara

Puteți comanda și cumpăra Whitening Strips pentru albirea dinților de pe site-ul oficial al produsului. Procedura de cumpărare de pe site-ul oficial constă în completarea un formular de comandă. Clientul furnizează numele, locația și numărul de telefon mobil în formularul pe care îl veți vedea pe pagina următoare după ce ați făcut click pe butonul de cumpărare. Clientul este contactat pe numărul de telefon și livrarea se face prin curier. Livrarea către locația dumneavoastră durează mai puțin de o săptămână de la plasarea comenzii.

Procedura de cumpărare a produsului de pe site-ul său web presupune efectuarea unei comenzi; clientul este contactat, apoi produsul este expediat către persoana fizică și plata se face cu numerar la livrare după confirmarea și afirmarea produsului. Comanda se face prin completarea unui formular de comandă, furnizând numărul de contact, numele și locația.

 

Iată liniile directoare pentru a verifica dacă Whitening Strips pentru albirea dinților sunt originale:

 • Se livrează în cutia originală cu identificatorul unic.
 • Pe spate, există o etichetă cu un cod de verificare de 32 de caractere și un link către site-ul web. Urmați linkul, introduceți codul în câmpul special și faceți click pe „Verificați/Urmăriți”. Toate produsele originale au asemenea etichete. Eticheta sau codul lipsă care nu pot fi găsite pe site sunt contrafăcute! Aveți grija!

Pareri Whitening Strips forum

Maximum 29 de ani răspunde:  

Sunt un fumător înrăit. Nici o pastă de dinți nu m-a scapat de culoarea galbenă a dinților (nu pot renunța la fumat). La stomatologi nu vreau să apelez, procedurile scumpe pe care le oferă sunt prea scumpe pentru mine. Am comandat Whitening Strips pareri. Soția mea a fost șocată când m-a văzut cu dinți albi în numai trei zile. Mulțumesc! Whitening Strips sunt ușor de pus. Le-am folosit în conformitate cu instrucțiunile și am observat o mare diferență în culoarea dinților. Produse pentru a câștiga un zâmbet mai alb și mai strălucitor. Acum folosesc o bandă pe săptămână pentru a-mi menține dinții albi!

 

Ana Johnson 35 de ani comentează:

De când mă știu, îmi era rușine să zâmbesc cu gura deschisă. Chiar dacă dinții mei erau mereu sănătoși, culoarea galbenă persista. Albirea dinților în clinici speciale este foarte costisitoare; Nu-mi pot permite un astfel de lux. Am comandat Whitening Strips pentru albirea dinților forum și sunt mega mulțumită de efect. Vă recomandăm tuturor să încercați benzile! Sunt foarte eficiente! Singurul dezavantaj este că efectul se pierde destul de repede, nu durează zile. Dar trebuie să le folosiți în mod consecvent, ele aderă destul de bine. Le recomand 100%.

 

Elena Kilt 45 de ani

Buna! Timp de mulți ani mi-a fost rușine să-mi afișez dinții galbeni când zâmbeam. Chiar dacă ritualul de periere a dinților nu lipsește niciodată, culoarea dinților lasă de dorit. Albirea dinților într-o clinică dentară m-a lăsat fără bani, dar nu am obținut efectul dorit. Am decis să încerc benzile de albire, deoarece am auzit doar comentarii pozitive despre Whitening Strips. Acum îmi pare rău că nu am încercat mai devreme. Dinții au devenit albi ca zăpada într-un timp foarte scurt! Acum zâmbesc mereu cu încredere! Produsul a fost foarte bine ambalat cu toate informațiile necesare în instrucțiunile de utilizare. Este făcut din ingrediente naturale care, pe lângă efectul de albire a dinților, protejează gingiile și, de asemenea, nu au avut efecte secundare când le-am folosit. Senzația este plăcută. Albiți-vă dinții.

 

Cumpara Dental White Strips cu 50% reducere*pe site-ul official

2 thoughts on “Dental White Strips prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara

 1. Livrarea a fost super-rapidă și este bine condiționată. Este un produs bun cu care puteți vedea rezultatele dacă îl utilizați în conformitate cu instrucțiunile. Whitening Strips albesc dinții într-un mod natural, produsele nu au gust. Whitening Strips mi-au albit dinții foarte repede.

 2. Efectele sunt văzute din primul moment și pe măsură ce continuați tratamentul efectele se îmbunătățesc. Ușor de pus și de îndepărtat, nu am observat nici un disconfort la nivelul dinților sau sensibilitate, iar gustul nu este neplăcut. Sunt foarte fericit că am cumpărat Whitening Strips.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *