Dominator prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara

Dominator prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara
5 (100%) 1 vote

De cele mai multe ori vedem că probleme unei relații sunt cauzate de dimensiunea penisului. Mulți bărbați se plâng că nu își pot satisface iubitele. Din fericire există produse care îii pot ajuta să-și mărească penisul. Ba mai mult există numeroase produse care pot fi livrate direct la domiciliu, astfel ei nu trebuie să meargă să cumpere produsul direct de la sursă.

Printre aceste produse se numără și Dominator, însă ce este? Acest produs este disponibil fără rețetă și promite că vă va mări penisul și vă va extinte durata erecției. Este un supliment natural cu ajutorul căruia vă veți putea mări penisul cu până la 7 cm iar volumul cu până la 30%. Cu siguranță veți avea mai mult succes în dormitor.

Cumpara Dominator cu 50% reducere*pe site-ul official

Dominator pentru mărirea penisului cum functioneaza, efecte secundare

Spray Dominator cum functioneaza au o formula specială care vă ajută în timpul activității sexuale și vă mărește organul genital. Penisul este format din două componente uretra și corpul cavernos. Aceste țesuturi se extend atunci când sunt umplute cu sânge, astfel cauzând erecția. Cu cât aceste țesuturi sunt mai mari cu atât este penisul mai mare.

Acest produs acționează direct asupra acestor componente, mărindu-le în mod natural. La început, acest produs mărește apetitul sexual și oferă mai multă energie pentru activitatea sexuală. În decursul unei luni penisul va crește cu 2,5 cm iar în decursul a 6 luni penisul poate crește cu până la 7,5 cm.

Beneficii

 • Mărește secreția de hormone sexuali: Acest produs mărește secreția de hormone androgen și de oxid de azot, o substanță care apare natural în organism. O secreție mărită a acestor substanțe determină o creștere a penisului.
 • Circulație îmbunătățită la penis: Ingredientele special ale produsului ajută celulele endoteliale ale penisului să rețină o cantitate mai mare de sânge și astfel penisul se mărește pe termen lung.
 • Circumferința penisului se va mări cu pânp la 30% iar lungimea sa cu până la 7 cm în decursul a șase luni.
 • O erecție mai puternică și de lungă durată. Deoarece penisul se umple cu mai mult sânge ca înainte, erecția va fi mai puternică și va dura mai mult timp până când aceasta dispare.

Ingrediente

 • Solanum sessiliflorum: extras dintr-un produs natural amazonian, acest ingredient mărește secreția de testosteron.
 • Theobroma Cacao: un antioxidant care ajută regenerarea celulară și mărește dimensiunea corpului cavernos al penisului.
 • Paullínea Cupana: mărește apetitul sexual și oferă mai multă energie pe durata activității sexuale.
 • Euterpe Oleracea: îmbunătățește circulația sangvină în zona penisului.
 • Tribulus Terrestris: un afrodisiac puternic cu origine dintr-o buruiana mediteraneeană.
 • Maca peruvian: mărește dimensiunea penisului

 

Efecte secundare

Produsul nu generează efecte secundare, este 100% sigur de folosit.

Dominator instrucțiuni – cum să ia spray

Dominator cum să ia este disponibil sub formă de pastile. Înainte de a le folosi trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare. Acestea capsule se iau cu apă. Se recomandă să luați două pastile pe zi, una dimineața și una seara.

Pastilele trebuie luate în acest mod:

 • Luați o pastilă la începutul zilei înainte de masa și una seara înainte de a cina. Rețineți: pastilele trebuie înghițite cu apă.
 • Procedați în acest mod timp de 2 luni.
 • Se recomandă să beți multă apă pe timpul zilei pentru a facilita absorția pastilelor.

Avantajele produsului constau în ușurința utilizării și faptul că poate fi cumpărat online. Producătorul recomandă să luați 2 pastile pe zi. Un pachet conține 60 de pastile, suficiente pentru o lună. Puteți să folosiți acest produs timp de 6 luni pentru a avea rezultate de durată.

Dominator pret

Pe site-ul web al produsului, costă 149 de lei în urma unei reduceri de 50% de la prețul initial de 298 lei, stocul este limitat. Livrarea se face în 3-7 zile și este gratuită.

Cumpara Dominator cu 50% reducere*pe site-ul official

Dominator de unde poti cumpara

Dacă doriți să cumpărați acest produs trebuie să aveți în vedere următorul detaliu – produs are foarte mult succes. Prin urmare el va fi copiat și astfel vă recomandăm să achiziționați produsul doar de pe site-ul oficial al producătorului. Făcând acest lucru veți putea evita profitorii și vânzătorii fără credibilitate.

Pentru a cumpăra produsul de pe site trebuie să apăsați pe butonul “Comandă acum”. Veți fi redirecționați spre un formular pe care trebuie să-l completați cu numele, adresa, numărul de telefon și adresa de email după care faceți click pe “Depune”. Veți contactați telefonic pentru a confirma comanda.

 

Dacă luați Dominator pentru mărirea penisului de unde poti cumpara de pe site-ul oficial dispuneți de următoarele beneficii:

 • Livrare rapidă în mai puțin de 7 zile
 • Livrare discretă – Nici curierul și nici cel care împachetează produsul nu va ști ce ați cumpărat.
 • Ofertă actuală: livrare gratuită cu plat ape loc.
 • Fără riscuri: Aveți o garanție de 90 de zile!

Pareri Dominator forum

Antonio Cambronero, 43 de ani

Am folosit acest produs timp de 3 luni și sunt foarte mulțumit de el. Am încercat câteva alte astfel de produse însă niciunul dintre ele nu se compară. Penisul meu a crescut cu 1cm iar cel mai important lucru este că acum erecția mea este mult mai puternică și de durată. Am încercat acest produs deoarece am oportunități să fac sex. Pe cum îmbătrânim nu mai putem face față și drept urmare m-am gândit că aș putea avea nevoie de ajutor, din fericire acest produs mi-a venit în ajutor. Soția mea nu știe de unde am atâta vigoare.

 

Guillermo Valls, 47 de ani

Am încercat un astfel de produs însă acela m-a ajutat să îmi mențin erecția însă nu m-a ajutat să-mi măresc penisul. M-am hotărât să încerc Dominator pareri după ce am citit câteva recenzii favorabile. Acest produs mi-a făcut erecția mai puternică și eu zic că e bun. Sunt doar 3 săptămâni decând folosesc produsul și e grozav. Îl recomand tuturor bărbaților care vor să-și dinamizeze viața sexuală.

 

Erick del Castillo, 27 de ani

Am comandat acest produs nu din cauza dimensiunii ci din cauză că nu pot să-mi mențin erecția. Am doar 27 de ani și e stânjenitor, iubita mea e tare supărată din cauza asta. M-am uitat pe internet să văd ce pot face și în cele din urmă am luat Dominator pentru mărirea penisului forum. Sunt în a patra săptămână de utilizare iar rezultatele sunt exact cele pe care mi le doream. Erecția mea e mai tare și cel mai important, ține mai mult, suficient cât s-o satisfac pe iubita mea. De acum în colo am să mă asigur că o să am mereu aces la acest produs.

 

Cumpara Dominator cu 50% reducere*pe site-ul official

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *