Fish XXL  prospect, pareri, forum, pret, ingrediente, efecte secundare, de unde poti cumpara

Fish XXL  prospect, pareri, forum, pret, ingrediente, efecte secundare, de unde poti cumpara
4.1 (81.25%) 16 votes

Pentru un pescar, pescuitul adevărat este atunci când există o mulţime de peşti, este în mare parte  constituit din peşti mari, procesul de pescuit este unul dintre cel mai controversat şi partea cea mai bună este starea de spirit pe care o dobândeşti din el. Din nefericire, acest lucru se întâmplă rar, perioada din an, vremea, apa murdară sau din cauza altor probleme. Dar pentru a-ţi atinge visul şi a aduce acasă meritul deplin al peştilor, poate chiar şi în timpul iernii, aveţi nevoie pentru să cumpărati un activator de muşcături Fish XXL pe care experţii îl recomandă că fiind una dintre cele mai bune momeli.

Pescuitul de iarnă cu momeala de peşte va deveni o adevărată plăcere şi plăcerea va veni şi  de la captura primită, iar peştele, aşa cum susţine producătorul, se va duce singur la cârlig. Şi toate datorită unei combinaţii unice a componentelor din momeală care acţionează asupra centrului de miros al locuitorilor rezervoarelor. Preţul pachetului spray activator este neglijabil, în comparaţie cu suma pe care va trebui să o cheltuiţi pentru rutina pescuitului de iarnă cu zero capturi şi benzină consumată în căutarea unui loc cu peşte.

Fish XXL activator nadă cum functioneaza, efecte secundare

Fish XXL activator nadă – un activator puternic al muşcăturii, conceput în principal pentru pescuitul de iarnă. Mulţumită compoziţiei organică de 100% (principalele în grediente sunt usturoiul  elefant, uleiul de cânepă, lămâie verde, proteine de calmar), peştele prins cu un astfel de instrument este absolut sigur pentru sănătatea umană.

Avantajele sunt:

 • Activitate ridicată a pulverizării chiar şi în sezonul de iarnă;
 • Versatilitatea în aplicaţie (atrage la fel de bine peşti  paşnici, temători şi prădători);
 • Uşurinţă în utilizare (spray-ul poate procesa cu uşurinţă momeala);
 • O captura uriaşă în orice situaţie.

Potrivit unor pescari experimentaţi, prinderea capturii în timpul iernii nu este o chestiune uşoară. Este necesar să se  folosească diferite trucuri, sub formă de momeli sau arome; înainte un pescuit cu succes se putea realiza cu picături de anason sau miez de pâine neagră. Dar, în timp, experţii şi-au dat seama că peştele nu este aşa de credul ca înainte. Acum are nevoie de ceva special. Pentru ei înşişi, experţii au descoperit momeala de peşte. Acum ştiu exact cum să devină proprietarul celei mai mari capturi.

După mulţi ani de testare, momeala a fost identificată ca un produs sigur care nu afectează funcţia sistemului urogenital. Ingredientele şi compoziţia includ :

 • Usturoiul Elefant. Un parfum persistent care nu este foarte plăcut pentru mirosul uman, dar atrage ştiuca, crapul şi plătica;
 • Ulei de cânepă. Nu îşi pierde mirosul chiar şi în apa cu temperaturi scăzute. Ajută la capturarea plăticii,somnului şi babuştei;
 • Are un miros pronunţat, atrăgând crapul,plătica, băbuşca, linul şi carasul;
 • Are o aromă puternică pronunţată, care activează  activitatea bibanului, somnului, mihalţului.

Dimensiunea şi compoziţia momelei nu sunt importante; lucrul principal înainte de a prinde peste este de a procesa momeala cu momeală. Înainte de prindere, este necesar de câteva ori să pulverizaţi sprayul şi să lăsaţi momeala în apă. După mai multe muşcături, repetaţi procedura.

 

Fish XXL cum functioneaza este în mare parte fabricat din ingrediente naturale care sunt sigure pentru corpul uman.

Substanţa NU are efecte secundare şi, prin urmare, nu trebuie să vă faceţi griji în legătură cu viitoare probleme.

Este sigur de folosit. Produsul este destinat a fi utilizat de bărbaţi şi femei de toate vârstele.

Femeile gravide trebuie să consulte un medic înainte de utilizare.

Fish XXL instrucțiuni – cum să ia activator nadă

Utilizaţi momeala preferată, de obicei, pâinea ajunge. Dacă peştii care intenţionează să-i pescuiti sunt paşnici, pulverizaţi momeala de 2 până la 4 ori. Dacă sunt peşti răpitori, scufundaţi de 7 până la 8 ori. Când aţi prins două sau trei pesti, repetaţi operaţia. Principalul mod de operare al Fish XXL constă în constanta creşterea a senzaţiei de foame, în special la peştii mari.

Momeala acţionează direct asupra instinctelor peştilor la nivel fiziologic, începând cu atragerea lor de  la o distanţă mare şi să facă peştele să caute mâncarea şi apoi să stimuleze consumul acestui produs chiar şi când peştele este sătul.

Acţiunea Fish XXL cum să ia se bazează pe feromonii care sunt substanţe biologic active produse de către  organismele vii în mediul înconjurător şi care afectează în mod specific fiziologia şi comportamentul emoţional, starea sau metabolismul altor indivizi din aceeaşi specie.

Spray activatorul pentru pescuitul de iarnă este un aerosol într-un vas special de pulverizare care trebuie să proceseze momeala înainte de a se scufunda în apă şi din când în când în timpul pescuitului. Această tehnică permite să actualizaţi aroma pe care peştele o adună. Combinaţia de mirosuri provoacă o dorinţa irezistibilă de a apucă momeala, chiar dacă peştele este plin.

Fish XXL pret

Pe site-ul produsului, el costă 149 RON. O reducere de 50% a fost aplicată pe prețul precedent de 298 RON. Nu este taxă de livrare, iar asta se face în termen de 2-3 zile de la plasarea comenzii. În alte regiuni, este nevoie de aproximativ o săptămână pentru livrare. Acest preț al produsului include și taxa de livrare.

Accesați site-ul oficial; Lăsați o cerere pe site. Aceasta presupune furnizarea numelui, a informațiilor de contact și a adresei. Clientul va fi contactat pentru a confirma comanda. După confirmarea comenzii, pachetul cu produsul Fish XXL va fi trimis prin curier sau poștă, plata fiind în numerar la livrare.

Fish XXL de unde poti cumpara

Fish XXL activator nadă este disponibil pe site-ul oficial al produsului. Procesul de cumpărare presupune o comandă plasată online de către un client; clientul este contactat prin intermediul unui număr de telefon. Apoi, produsul este livrat la locația dorită, prin curier sau poștă. Se recomandă cumpărarea DOAR de pe site-ul oficial. Pentru a vă asigura că achiziționați produsul dorit, se recomandă achiziționarea produsului pe site-ul său oficial. Există o mulțime de produse contrafăcute și achiziționarea pe site-ul oficial vă va ajuta să evitați aceste complicații. Produsele originale achiziționate de pe site-ul oficial vă vor ajuta să evitați să vă risipiți banii pe produsele false.

Metoda de cumpărare este simplă; accesați site-ul oficial, plasați o comandă pe site. Aceasta presupune furnizarea numelui, a informațiilor de contact și a adresei. Procedura de cumpărare pe site-ul oficial este de a completa un formular de comandă. Faceți clic pe „COMANDĂ/ORDER” și completați formularul de pe pagina următoare. După completarea formularului, agentul nostru de livrare vă va contacta pentru a confirma comanda pe care ați plasat-o. Când comanda a fost confirmată, produsul va fi trimis la domiciliu. Aveți garanție de 100% că veți primi produsul.

Vi se va trimite Fish XXL de unde poti cumpara în 2 sau 3 zile. Apoi puteți judeca. Dacă nu sunteți 100% mulțumit, pur și simplu trimiteți ambalajul gol al produsului la adresa de retur și vă vom rambursa banii, nu vă vom pune întrebări. Apoi clientul este contactat prin telefon și se face livrarea prin curier.

Pareri Fish XXL forum

Berta Toma, de 30 de ani spune: 

În ianuarie, pescuitul de biban şi tilapia este foarte anevoios;Toată viaţa mea este legată de pescuit, aşa că eu am decis să cumper momeala. N-am crezut niciodată că ar putea fi atât de eficientă, dar când am început să-l folosesc, eu am uitat ce înseamnă să petrec toată ziua fără o captură. Astăzi, indiferent unde pescuiesc, am de ajuns peste, câteodată prind până la 8 la 10 kilograme pe ora. Pentru acei pescari care petrec mult timp şi efort, dar nu au niciun rezultat, va recomand să cumpăraţi acest produs şi să vedeţi eficientă acestuia. N-am crezut niciodată că  pescuitul cu Fish XXL pareri îmi va aduce atât de multă plăcere. Aştept cu nerăbdare momentul în care din nou am norocul să-mi vizitez locul preferat de pe râul Voronej. Mulţumită sfatului lui Mihail, aş putea aprecia frumuseţea pescuitului iarna, lucru pe care îl recomand.

Valeria Surdu, 24 de ani răspunde: 

„În locurile noastre, pescuitul este întotdeauna excelent, sunt un pescar cu experienţă şi ştiu ce spun. Stropiţi momeala şi începeţi să tachinaţi peştele, atracţia este în primele 20 de minute şi insectă poate fi lentă în acest moment. Dar, atunci ai timp să scoţi două duzini timp de o jumătate de oră lucru care este  o normă. Vă recomand tuturor, veniţi cu un activator pentru pescuitul de iarnă. Am cumpărat activatorul  ca dar pentru soţul meu. A mers imediat la pescuit pentru a verifica şi a spus că este un remediu super, peştele muşcă ca un nebun. Într-un cuvânt,  nu am făcut un cadou inutil.

Daniel Chitu, de 40 de ani

Folosesc activatorul  de muşcături în acele locuri unde peştele nu este la fel de mult cum aş vrea eu să fie , dar totuşi nu vreau să vin acasă fără o captură. Pot spune că, cu Fish XXL activator nadă forum, peştii muscă foarte bine şi în mod constant. Ador bibanul, dar problema este într-adevăr captura de peste uriaşă din sezonul de iarnă. Pentru mine, această este o mare problemă, restaurantul meu este foarte dificil, pentru că clienţilor mei le place peştele, în special bibanul. A durat câţiva ani înainte să aflu despre momeala de sezon. Imediat am comandat si am testat produsul.

 

4 thoughts on “Fish XXL  prospect, pareri, forum, pret, ingrediente, efecte secundare, de unde poti cumpara

 1. Este greu pentru ţine să pescuieşti iarnă sau vara? Pescuitati în fiecare zi, dar de multe ori nu aveţi nici un rezultat? Dacă În această situaţie, veţi găsi locul potrivit pentru dvs.,momeala este soluţia pentru problemele dvs. Activatorul Fish XXL vă ajută să prindeţi captura chiar şi iarna în condiţii dure. Momeala este un activator de muşcături care ţine peştii într-o zona curată.Fish XXL este creat de asociaţia oamenilor de ştiinţă şi pescarilor.

 2. Nu permiteţi neglijenţa în organizarea locului de pescuit, faceţi
  găuri largi, fiţi cât mai confortabil; nu uitaţi să vă încălziţi bine. Aerosolul ajută doar la capturarea mai multor peşti împreună cu alte acţiuni corecte.

 3. Buna ziua,trebuia sa primrsc activatorul de 2 zile.N-am primit nici macar un telefon.Va rog sa-mi spuneti ce s-a intamplat cu comanda mea.Este a doua comanda care nu ajunge.Va rog frumos.Pestele ma asteapta!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *