iBright prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara

iBright prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara
5 (100%) 1 vote

Dinții albi sunt adesea asociați cu un semn de sănătate si frumusețe . La TV, in videoclipuri muzicale ale cântecelor populare și in reclame vedem personaje ale căror zâmbet straluceste prin puritate. Nu este de mirare că visăm de mai multe ori și încercăm să obținem efectul alb vazut pe media. Dar cum o realizați atunci când produsele disponibile pe piață pur și simplu nu funcționează? Ați folosit deja agenți de albire populari? Dacă da, știți probabil că efectul de albire, dacă apare, este de scurtă durată și provoaca o iritație dureroasă a gingiilor, a limbii și a cerului gurii. Din fericire, există un nou medicament pe piață care revoluționează procesul de albire a dinților – produsul iBright care este foarte eficient în albirea dinților. Acest preparat este un adevărat succes pentru albire. Extrem de eficient și sigur vă va permite să vă bucurați de strălucirea dinților! Te intrebi cum este posibil?

Cumpara iBright cu 50% reducere*pe site-ul official

Ibright pentru albirea dinților cum functioneaza, efecte secundare

Sistemul iBright acționează datorită formulei sale unice: atomii de oxigen eliberați de ingredientele prezente în acest produs au pus în acțiune un acționabil pentru îndepărtarea petelor de pe dinți. Formula avansată a acestui produs vă permite să vă albiți dinții folosind dispozitivul timp de 30 de minute în prima zi și timp de 10 sau 20 de minute în zilele rămase de tratament. Acest produs poate fi utilizat atât în cazul în care doriți să albiți toți dinții, cât și să decideți să efectuați tratamentul pe un singur dinte sau o parte din acesta.

Cum functioneaza produsul?

Fiecare dintre ingredientele și elementele din pachetul iBright cum functioneaza au o acțiune specifică:

  • perboratul de sodiu accelerează procesul de oxidare și asigură rezultate imediate
  • Cristalele de hidroxilapatită permit gelului să adere perfect la pete și să le îndepărteze eficient
  • formula cu pH neutru protejează smalțul dinților
  • gelul atinge toate colțurile dintelui, permițând astfel obținerea celor mai bune rezultate
  • lampa LED face dinții albi datorită luminii albastre și face ca procesul de albire să fie eficient ca tratament profesional

Ingredientele produsului

Produsul este fabricat din cristale de hidroxiapatită și perborat de sodiu. Aceste ingrediente ajută formula să declanșeze reacții , sa inlature petele și să vă dea un zâmbet frumos. Sensibilitatea dinților dvs. scade cu o rețetă neutră din punct de vedere al pH-ului, făcând procesul de albire al dinților dvs. mai confortabil și mai rapid. Produsul nu provoacă efecte secundare atunci când este utilizat. Toți adulții în stare bună de sănătate pot folosi produsul fără probleme. Consultați-vă medicul cei cu varsta de sub optsprezece ani. Ele ajută la menținerea siguranței în timpul utilizării produsului. Acest medicament nu este recomandat pentru utilizare la femeile însărcinate înainte de a consulta dentistul sau medicul.

 

Efecte secundare ale produsului

Acest produs nu are efecte secundare și poate fi utilizat de toți adulții sănătoși. Nu este recomandat pentru utilizarea de către femeile gravide înainte de a consulta medicul. Persoanele cu vârsta sub 18 ani sau în condiții medicale speciale trebuie să consulte un medic înainte de utilizare.

Ibright instrucțiuni – cum să ia sistemul

Metodele de utilizare a iBright depind de nevoile individuale ale subiecților. Dacă doriți să efectuați tratamentul timp de 5 zile și să maximizați rezultatele, trebuie să utilizați acest produs timp de 30 minute în prima zi și timp de 20 de minute în următoarele zile. Dacă alegeți în schimb să efectuați tratamentul timp de 7 zile, vă recomandăm să utilizați acest produs timp de 30 minute în prima zi și timp de 10 minute în următoarele zile.

iBright cum să ia este într-adevăr foarte ușor de folosit, trebuie doar să urmați instrucțiunile de mai jos: înainte de tratament, luați ștergătorul, vaporizați partea albastră cu spray-ul pre-tratament și apoi frecați dinții timp de 1 minut. După terminare, clătiți gura cu apă. În acest moment, este posibil să procedați prin cuplarea suportului de silicon la lampa cu LED, aplicarea unui pic de gel pe elementele inferioare și superioare și sprijinirea suportului pe dinți. Porniți lampa și lăsați-o să acționeze atâta timp cât este necesar. Înainte de a folosi acest produs pentru a vă albi dinții, este bine să citiți și să înțelegeți instrucțiunile de utilizare furnizate de producător. Instrucțiunile pentru acest produs sunt foarte ușor de urmărit.

Ibright pret

Despite the many laboratory tests and patents filed for its formula, the iBright teeth whitening kit is not priceless. While it can be used in some dental clinics, it is a product that is intended for individuals. The teeth whitening kit can be purchased from the official website of the brand for 179 RON. The product has been discounted at 20 RON from the original price of 199 RON. This is a particularly reasonable price since the product offers the same results as a professional peroxide whitening at the dentist. The discount was given to allow more customer to access the product

Cumpara iBright cu 50% reducere*pe site-ul official

Ibright de unde poti cumpara

În ciuda numeroaselor teste de laborator și brevete depuse pentru formula sa, kitul de albire a dinților iBright pentru albirea dinților nu este de neprețuit. În timp ce poate fi folosit în unele clinici stomatologice, este un produs destinat persoanelor fizice. Kitul de albire a dinților poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al mărcii pentru 180 de lei. Produsul a fost redus la 50% din prețul inițial de 360 de lei. Acesta este un preț deosebit de rezonabil, deoarece produsul oferă aceleași rezultate ca și o periere albă profesională la dentist. Reducerea a fost acordată pentru a permite mai multor clienți să acceseze produsul

Pachetul iBright de unde poti cumpara trebuie achiziționat direct de pe site-ul oficial al producătorului. Cumpărarea de pe site-ul oficial vă ajută să vă mențineți siguranța și protecția față de produsele false care există pe piață. Se respectă confidențialitatea fiecărui client, prin urmare informațiile dvs. pe care le furnizați nu pot fi dezvăluite nimănui. Producătorul acestui produs a făcut-o bine pentru a ajuta la eliminarea tuturor timpurilor grele și pentru a vă oferi pace în momentul cumpărării acestui produs. Produsul vă va fi livrat în locul potrivit și la momentul potrivit după ce faceți comanda de pe site-ul oficial.

 

Procesul de cumpărare a produsului iBright de pe site-ul oficial este ieftin pe măsura a ce trebuie să faceți. Dati click pe butonul „ORDER” care apare sub sau in partea laterala a produsului pe site. După ce faceți clic pe acest buton, pe pagina următoare va apărea un formular de comandă, unde veți fi obligat să îl completați și să îl trimiteți făcând clic pe butonul „Trimiteți”. Sunteți obligat să furnizați numele dvs. complet, locația curentă, numărul de telefon mobil și adresa dvs. curentă. După efectuarea comenzii dvs., veți fi contactat și livrarea va fi făcută prin curier.

Plățile sunt sigure și site-ul este de acord să nu dezvăluie informații despre clienți. În mod similar, discreția este necesară deoarece pachetele sunt trivializate și nici numele produsului, nici cel al companiei nu vor apărea la livrare. La primirea comenzii, vei fi la doar o săptămână de zâmbetul viselor tale.

Pareri Ibright forum

Kinga John, 35 de ani

„Dinții mei de la o vârstă fragedă au necesitat multe corecții, dar în birourile dentare și ortodontice am petrecut mai multe ore și apoi am început să observ rezultate în zâmbetul meu dupa Ibright pareri.” După un tratament complet, dinții de obicei galbeni s-au dovedit a fi strălucitor de albi! Efectul durează mult timp si inca nu-mi vine sa cred! Vă recomand acest produs. „

 

Radek Nysa, 28 de ani

Paolo, în vârstă de 47 de ani: „Dinții mei erau atât de întunecați încât nu mă puteam uita în oglindă, mi-era rușine și m-am simțit jenată. Am efectuat mai multe tratamente de albire a dinților, dar la timp petele de pe dinți s-au întors din cauza cantitatii prea mari de cafea pe care am baut-o. Nu mai pot sa-mi permit sesiunile scumpe la dentist Am decis sa incerc acest produs Am observat primele imbunatatiri dupa o saptamana de tratament si, la sfarsitul celui de-al doilea ciclu al acestui produs, dintii mei sunt mai stralucitori cum n-au mai fost de ani de zile! „

 

Paulina Wrocla, 28 de ani

„Dintii mei au fost descurajati, mi-era fost teama sa zambesc, nu mergeam la petreceri si evitam oamenii.” In sfarsit, am observat ca timpul trece si dintii mei galbeni ma tineau la distanta de cei din jur. Am comandat prin Internet iBright pentru albirea dinților forum pentru ca am vrut sa obtin rezultate bune cat mai curand posibil si nu m-a dezamagit.S-a dovedit ca pregatirea este foarte eficienta si in fiecare zi am admirat efectele excelente pe care el mi le-a oferit.Astăzi mă bucur de un zâmbet frumos, alb.Eu arăt mai des că sunt fericit și mulțumit de viață și chiar mi-am întâlnit iubitul, care a recunoscut că s-a indragostit de zâmbetul meu mai întâi. Il recomand tuturor celor care sunt rușinați și trăiesc ascunsi. Este mai bine să aplicați această crema și, în sfârșit, să începeți o noua viața. Acum mă întreb de ce am așteptat atât de mult! „

Cumpara iBright cu 50% reducere*pe site-ul official

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *