Idealica prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara

Idealica prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara
3.3 (66.67%) 6 votes

Adesea, bărbații și femeile se confruntă cu căderea părului. Probabil vă gândiți că e un lucru normal și că face parte din procesul de îmbătrânire. Cu toate acestea, nu toți bărbații rămân frumoși după ce chelesc și unii bărbați chiar îți doresc un păr mai bogat. Există numeroase produse „miraculoase”, care vă promit că vă vor scăpa de această problemă, marea majoritate dintre ele fiind pastile sau loțiuni.

În ziua de azi, există numeroase produse și medicamente disponibile pe piață care vă pot ajuta să vă măriți volumul părului, să-l faceți mai bogat, mai strălucitor sau să scăpați de chelie. Astfel există numeroși producători în întreaga lume fiecare cu produsul lor care au prețurile, calitatea și disponibilitatea lor, din această cauză este dificil să alegem produsul cel mai bun pentru noi. Însă, dacă vă interesează car este cel mai bun dintre aceste produse atunci șpreiul Idealica este acesta.

Cumpara Idealica cu 50% reducere*pe site-ul official

Idealica de slabit cum functioneaza, efecte secundare

Idealica este un produs pentru păr, 100% natural, al cărui scop este să ajute la tratarea așa numitei alopecii. Alopecia este un o boală autoiminutară care determină căderea părului. Această pierdere a părului este de obicei progresivă și se limitează doar la o zonă însă această boală se poate manifesta în mai multe locuri deodată, pierderea fiind inegală.

Boala se manifestă initial prin oprirea creșterii părului urmată de o cădere treptată a părului. Această boală apare de cele mai multe ori din cauza stresului sau a unei medicații și este necesar să găsim cauza problemei deoarece aceasta poate cauza și mai mult stres și o pierdere a stimei de sine.

Acestea sunt efectele benefice ale șpreiului:

 • Mărește rata de creștere a părului
 • Părul devine mai puternic și mai bogat
 • Elimină fierele albe și zonele cu chelie.

După cum am menționat mai sus, acest produs conține doar ingrediente natural de cea mai bună calitate. Iată care sunt acestea:

 • Ulei de ricin. Dacă vă doriți un păr bogat și frumos, uleiul de ricin este un ingredient essential. Acest ulei a fost folosit de femei de foarte mult timp și are proprietăți regenerative pentru piele acesta fortificând foliculii de păr și întărind baza firelor de păr și ajută la regenerarea acestuia.
 • Panax ginseng și Urtica dioica. Aceste ingrediente reglează capacitatea foliculelor de păr și ajută structura firelor de păr. Ele protejează și acționează ca antioxidanți pentru păr.
 • Tussilago farfara. Pătrunde în piele având un efect direct asupra celulor, curăță porii blocați și ajută la creșterea părului.
 • Vitamine și minerale. Acționează asupră părului în întregime, de la rădăcină până la vărfuri, ele ajută la regenerearea părului deteriorate și a vărfurilor despicate.

 

Per total, sub acțiunea acestor ingrediente, părul va fi mai puternic și mai sănătos. Cu toții trebuie să știm că părul nu se limitează doar la foliculi în sus ci include și scalpel. Alopecia trebuie tratată ca atare, iar acest produs conține toate ingredientele necesare pentru a preveni apariția cheliei și pentru a întări structura părului. Acest produs a fost testat și certificat științific.

Efecte secundare

Șpreiul nu provoacă efecte secundare deoarece conține doar ingrediente natural menite să vă trateze problema.

Idealica instrucțiuni – cum să ia picături

Idealica este un șprei astfel el se aplică direct pe păr și pe scalp. Urmați instrucțiunile de utilizare pentru a folosi corect acest produs.

Acest produs este conceput pentru un tratament de 2 săptămâni, el se folosește zilnic și este ușor și la îndemână de folosit:

 • șpreiați de la rădăcina părului până la vărfuri după care masați ușor părul
 • înveliți-vă părul cu un nailon sau cu un material și lăsați șpreiul să acționeze în următoarele 60 de minute
 • spălați-vă pe cap.

S-a dovedit științific, având și rezultate care să ateste acest fapt, că produsul, în rândurile voluntarilor, a estompat semnificativ căderea părului în 90% din cazuri. Aceste rezultate se datorează faptului că acest produs are prorietăți regenerative și hrănitoare pentru păr. 97% din vărfurile despicate sau rupte sunt vindicate datorită acțiunii protectoare a acestui produs – șpreiul acționează ca un strat protector pentru păr protejândul de agenții patogeni din mediul înconjurător. De asemenea tratează 95% din firele de păr deteriorate, astfel ne mai trebuind să vă faceți grij pentru păr. Toate acestea vor fi însoțite și de un păr bogat și mătăsos.

Idealica pret

Produsul este disponibil la un preț favorabil atunci când achiziția se face de pe site-ul oficial. Producătorul oferă un discount de 50% astfel produsul costă acum 159 de lei și nu 318 de lei, prețul initial. Grabiți-vă să beneficiați de acest discount cât încă mai este valabil. Taxa de transport este inclusă în preț. Aveți banii înapoi garantat dacă produsul nu afost pe măsura așteptărilor.

Cumpara Idealica cu 50% reducere*pe site-ul official

Idealica de unde poti cumpara

Există numeroase produse contrafăcute pe piață care ar trebui evitate, să raportați dacă dați peste astfel de produse. Produsul original este disponibil pe site-ul său. Se recomandă să cumpărați produsul doar de pe acest site.

Pentru a cumpăra produsul de pe site urmați acești pași:

Mergeți pe site-ul oficial. Completați formularul cu numele, prenumele, țara de proveniență sau adresă și numărul de telefon. Informațiile dvs. personale vor rămâne confidențiale. Un agent de la Servicii clienți vă va contacta pentru a confirma detaliile comenzii. Produsul vă va fi livrat în câteva zile. De cele mai multe ori, plata se face la livrarea produsului

 

Aceștia sunt pașii pe care trebuie să-I urmați pentru a verifica dacă produsul Idealica cumpărat este autentic:

 • Pe pachetul original există un indentificator unic, verificați dacă are unul.
 • Produsul conține doar ingrediente natural, verificați dacă acesta este cazul.
 • Pe spate este un cod de 32 de cifre acesta trebuie introdus pe site pentru a verifica dacă este bun. Mergeți pe site și introduceți codul într-un câmp special ce apare odată ce apăsați pe butonul “Verifică”. Toate produsele autentice au astfel de coduri. Dacă aceste coduri lipsesc sau nu sunt bune produsul este contrafăcut! Să aveți mare grijă la aceste lucruri când cumpărați produsul!

Pareri Idealica forum

Sylwia Greden, 44 de ani

Primăvara a fost mereu un anotimp dificil pentru părul meu. Acesta îmi cădea foarte tare în această perioadă. Eram foarte supărată din această cauză însă nu puteam face nimic. După ce am încercat în jur de 10 produse am dat peste Idealica. Tinere doamne, nici nu vă puteți imagina cât de fericită am fost. Parcă eram într-un basm. După 3 săptămâni părul meu a devenit mai puternic și a încetat să-mi mai cadă. Am mai urmat un tratament doar ca să fiu sigură. Mi-am mai comandat un tub și îl aștept cu nerăbdare.

 

Dorota Hunng, 29 de ani

Am avut probleme cu părul toată viața mea. Părul meu era subțire și fragil, indiferent ce produs foloseam nimic nu se schimba. A trebuit să fac mari eforturi să rezolv această problemă. Am cumpărat produse pe bani grei însă nimic nu m-a ajutat. O firma mi-a dat un tub de acest șprei. L-am încercat și apoi am mai comandat 2 tuburi – unul pentru sora mea, care avea probleme similare, și unul pentru mine. Părul meu a devenit mai puternic și mai bogat, arată sănătos și strălucitor exact așa cum mi-am dorit din totdeauna. Voi mai folosi produsul pentru încă o lună. Niciodată nu am crezut că un astfel de produs mi-ar putea face părul să arate ca cel din reclamele pentru șampon. Chiar funcționează!

 

Oliwia Juan, 45 de ani

Obișnuiam să am un păr minunat de care eram foarte mândră. Chiar și așa, după ce am divorțat, mi-am pierdut încrederea în mine și am început să-mi vopsesc părul în fiecare săptămână. Prietenele mele m-au avertizat cu privire la faptul că o să-mi distrugă părul însă nu le-am ascultat. După două luni, părul meu a fost un dezastru. Mi s-a spus că un tratament pentru păr care să-l repare ma-r fi costat peste 1000 de lei. Am dat peste Idealica navigând internetul. L-am încercat și am fost foarte încântată. Duă ce am terminat un tratament prietenele mele m-au întrebat cum am reușit să-mi repar părul și să-i redau volumul de odinioară.

 

Cumpara Idealica cu 50% reducere*pe site-ul official

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *