Penilux Gel prospect, pareri, forum, pret, ingrediente, efecte secundare, de unde poti cumpara

Penilux Gel prospect, pareri, forum, pret, ingrediente, efecte secundare, de unde poti cumpara
5 (100%) 1 vote

Studiul arată că 87% dintre femei visează la bărbați cu un penis mare.94% vor fi de acord să facă sex la prima dată dacă penisul bărbatului este mai mare de 20 cm!Sună tentant, nu-i așa?Lungimea și circumferința penisului afectează viața sexuală bărbaților și capacitatea de a-și satisface partenerii în pat.În medie, lungimea penisului unui bărbat este de 6,5.Având o lungime mai mică decât atât este o mare problemă.De asemenea, bărbații ar trebui să ejaculeze în medie la 2-3 minute în timpul sexului.

Majoritatea oamenilor le este greu să-și împărtășească viața sexuală cu partenerii lor sau chiar să consulte medicii în cazul în care au penisuri mici.Din cauza fricii, a stimei de sine scăzute și a rușinii, ei ajung să trăiască cu penisuri mici și, prin urmare, au vieți sexuale nesănătoase.În cazul în care aveți aceste temeri, este timpul să găsiți ajutor.Achiziționarea și utilizarea Penilux Gel va fi cel mai bun remediu pentru nenorocirile dumneavoastră.

Penilux pentru mărirea penisului cum functioneaza, efecte secundare

Penilux Gel se referă la o cremă naturală care acționează ca un intensificator pentru a mări dimensiunea și circumferința penisului la bărbați până la 3,5 cm într-o perioadă mai mică de o lună.Crema are o intensificator în a ajuta bărbații cu îmbunătățirea libidoului lor in pat pentru satisfacția sexuala.Este fabricat numai din produse naturale.

Crema are enzime unice care fac parte din activitatea principală de stimulare a creșterii și dezvoltării țesuturilor penisului.Enzimele fac camerele și pereții penisului să crească în lungime și circumferință.

După ce utilizați gelul în mod consecvent și regulat pentru o perioadă de 1-3 luni, veți recunoaște îmbunătățiri în viața sexuală, cum ar fi:

 • Perioada de erecție și recuperare după fiecare sesiune se îmbunătățește.Erecțiile devin de încredere.
 • Veți descoperi ejaculări mai mari și mai impresionante.
 • Dimensiunea penisului va crește și veți avea un penis mai mare și mai lung cu aproape 4-5 cm lungime.
 • Sporește turgiditatea și forța penisului.
 • Crește circulația sanguină în organele genitale.

Penilux cum functioneaza este fabricat în principal din ingrediente naturale care sunt sigure pentru corpul uman.Substanța NU are efecte secundare și de aceea nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele viitoare.Este sigur de folosit.Produsul este destinat exclusiv bărbaților;Femeile pot cumpăra doar pentru soții lor.

 • Crema compusă din Guarana.Principala funcționalitate a lui Guarana este stimularea sexuală.
 • Ingrediente cu magneziu.Exemple sunt fabricarea hormonilor sexuali, de exemplu, androgeni și estrogeni
 • Crema are, de asemenea, glicină.Crește oxidul nitric în organism.Se mărește acțiunea enzimei de oxid de azotat de sinteză.
 • Crema are L-arginină.Lucrează pentru a susține erecția și orgasmul la bărbați.

 

Crește dimensiunea penisului în următoarele lungimi, în prima săptămână până la 1 cm, în a doua săptămână până la 2,5 cm, în a treia săptămână până la 3,8 cm și în cea de-a patra săptămână până la 5 cm.Este 100% garantat și poate fi utilizat oriunde.Vă va face să vă simțiți pregătiți în orice moment.Aceasta va schimba fundamental percepția ta despre sex și te va transforma în obiectul dorințelor femeilor.Cunoașteți sexul sălbatic!

Penilux instrucțiuni – cum să ia gel

 Penilux Gel este într-o compoziție cremă / gel.Prin urmare, se aplică prin folosirea mâinilor prin întindere, masaj și frecare pe penisul curat.În timpul aplicării, penisul ar fi trebuit să fie erect.Pentru a obține rezultate mai bune, gelul este aplicat pe penis cu jumătate de oră înainte de sex.Aceasta oferă o stimulare suplimentară pentru ca penisul să crească în lungime și lățime.Procedura de utilizare implică:

 • Asigurați-vă că penisul este curat de murdărie prin spălare.
 • Luați o cantitate mică de cremă pe palma și întindeți-o pe peni prin frecare,
 • Masați penisul timp de aproximativ 10-15 minute.Faceți acest lucru cu 30 de minute înainte de sex.
 • Lăsați toată crema să fie absorbită de penis în fluxul sanguin.
 • Faceți acest lucru în mod regulat timp de aproape o lună de două ori pe zi și veți vedea rezultate notabile.

După ce utilizați gelul în mod consecvent și regulat pentru o perioadă de 1-3 luni, veți recunoaște îmbunătățirile în viața sexuală. Gelul poate fi, de asemenea, utilizat ca lubrifiant în timpul sexului, ceea ce îi va permite să lucreze atât în ​​scopuri terapeutice, cât și pentru a îmbunătăți senzațiile. O alta opțiune poate fi utilizarea Penilux cum să ia Gel, care poate fi luat cu ușurință cu tine si la momentul potrivit pulverizat pe penis.

Penilux pret

Pe site-ul produsului, produsul costă 159 RON.O reducere de 50% a fost făcută pe prețul precedent de 318 RON.Taxa de expediere nu este percepută și livrarea se face în termen de 2-3 zile de la plasarea comenzii.În alte regiuni, este nevoie de aproximativ o săptămână pentru livrare.Acest preț al Penilux Gel include taxa de expediere.

Accesați site-ul oficial;Lasă o cerere pe site.Aceasta presupune furnizarea numelui, a informațiilor de contact și a adresei.Clientul va fi contactat pentru a confirma comanda.După confirmarea comenzii, pachetul va fi trimis prin curier sau mesager, plata făcându-se în numerar după livrare.

Penilux de unde poti cumpara

Produsul este disponibil pe site-ul produsului. Un client plasează o comandă pe site, clientul este contactat printr-un apel telefonic, apoi produsul este livrat fie prin curier, fie prin poștă. Se recomandă să achiziționați NUMAI pe site-ul oficial. Pentru a vă asigura că achiziționați produsul dorit, este recomandabil să cumpărați produsul pe site-ul său oficial. Există o mulțime de produse contrafăcute și achiziționarea pe site-ul oficial vă va ajuta să evitați aceste complicații. Produsele originale Penilux pentru mărirea penisului achiziționate pe site-ul oficial vă vor ajuta să evitați să vă risipiți banii pe produse false.

Metoda de cumpărare este simplă;Accesați site-ul oficial, plasați o comandă pe site.Aceasta presupune furnizarea numelui, a informațiilor de contact și a adresei.Procedura de cumpărare pe site-ul oficial este de a completa un formular de comandă.Faceți clic pe „Comandați” și completați formularul de pe pagina următoare.După completarea formularului, agentul nostru de vânzări vă va contacta pentru a confirma comanda pe care ați plasat-o.Când comanda a fost confirmată, produsul va fi trimis la domiciliu dvs.Există o garanție de 100% că veți primi produsele.

 

Veți primi Penilux de unde poti cumpara în 2 sau 3 zile.Atunci puteți judeca.Dacă nu sunteți mulțumit 100%, pur și simplu trimiteți ambalajele goale ale produsului la adresa de retur și vă vom rambursa banii, nu vă vom pune întrebări.Clientul este contactat prin numărul de telefon și livrarea se face prin curier.

Pareri Penilux forum

Jonas Lausnitz, 29 de ani răspunde:  

Dimensiunea mică a penisului m-a făcut întotdeauna îngrijorat și am crezut că am o lipsă dezastruoasă.Fetele au pierdut interesul față de mine în ce privește sexul.Am decis sa caut ajutor și folosirea acestei creme mi-a adăugat 4.7 cm.Acum nu pot scăpa de femei.Principalul lucru este să urmați instrucțiunile, dar eu încă o folosesc înainte de sex, e ireală dacă o veți simți cu siguranță!Fata imediat v-a observa și nu va înțelege ce sa întâmplat, verificați și veți vedea efectul!

 

Tran Quyen, de 25 de ani comentează:

Soțul meu nu era atât de bun și satisfăcător în pat doar pentru că avea un mic penis.Așa că am decis să merg online și să caut o soluție.Am găsit Penilux pareri și totul s-a schimbat de atunci.Am comandat pe acest site, a venit repede, cu documente.Imediat a început să o folosească, în primele câteva zile nu s-au întâmplat nimic, m-am gândit la înșelătorie.Dar după o săptămână, senzațiile sale în sex au devenit mai bune și erecția a devenit mai fermă și mai durabilă.Acum văd că deși nu este mare, crește.

Deci, funcționează, ajută. Penisul lui a crescut atât în ​​lungime cât și în circumferință, acum mă bucur de sex. Efectul cremei devine vizibil deja în prima săptămână de utilizare, și anume, crește timpul și calitatea actului sexual și, ca rezultat, plăcerea crește mereu. De asemenea, după o săptămână de utilizare a gelului Penilux pentru mărirea penisului forum, modificările anatomice devin vizibile – dimensiunea penisului crește, în medie, cu 1 cm.

 

Werner Schuster, 32 de ani

Prietena mea este mai experimentată sexual decât mine.M-a aruncat afară doar pentru că nu am putut s-o satisfac ore întregi.Am cumpărat imediat un tratament, timp de trei săptămâni am putut să cresc cu 0.5 cm, cred ca este un rezultat excelent;Am comandat mai mult, ca să nu mă opresc acolo.

Voi folosi maximul, nu știu maximul la care poți crește, sper că efectul este pe termen lung, și, apropo, erecția a devenit mai mare.M-am îndoit de produs, dar odată ce l-am folosit, sunt imens.Ea plânge tot timpul și vecinii au dovedit asta prin baterea în perete tot timpul.Acum sunt bun pentru sex.

 

2 thoughts on “Penilux Gel prospect, pareri, forum, pret, ingrediente, efecte secundare, de unde poti cumpara

 1. Eu folosesc crema în două moduri: ca un lubrifiant în timpul sexului și ca agent. E minunat. Sexul cu utilizarea unei creme este mult mai strălucitor și mai interesant, iar partenera a găsit un efect pozitiv. Nu am spus imediat că folosesc Penilux Gel, dar apoi a trebuit. Senzațiile cu această cremă sunt uimitoare!

 2. Eu folosesc crema Penilux Gel și, în general, astfel de descoperiri pentru prima dată. Am crezut că e o contradicție completă. Dar m-am înșelat. Crema funcționează cu adevărat! Contactul sexual a devenit mult mai lung și erecția a crescut.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *