ProEngine Ultra prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara

ProEngine Ultra prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara
4.2 (84%) 5 votes

Motorul este inima unui vehicul și este una dintre cele mai scumpe părți. Repararea unui motor de mașină sau a unui motor de motocicletă este foarte costisitoare și se efectuează de obicei în caz de avarii grave – în unele cazuri, este necesar să fie schimbat, ceea ce, în majoritatea cazurilor, în cazul mașinilor uzate, se referă la pierderea lui și frustrarea proprietarului. Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, după utilizarea unui combustibil de proastă calitate pentru o perioadă îndelungată, ceea ce, din nefericire, se întâmplă deseori în benzinăriile moderne. Cum putem preveni uzura sau deteriorarea premergătoare a unui autovehicul sau a unei motociclete?

Îngrijirea generală a motorului mașinii nu poate fi limitată la utilizarea combustibilului și a uleiului de înaltă calitate. Călătoriile eficiente din punct de vedere energetic și întreținerea regulată nu sunt suficiente. Dacă doriți să păstrați starea actuală a motorului și să reduceți consumul de combustibil, introduceți o armă științifică împotriva frecării, coroziunii și a altor daune – ProEngine Ultra! Se bazează pe o formulă inovatoare care permite îndepărtarea depunerilor și umidității din sistemul de alimentare cu combustibil, restabilirea performanțelor motorului și reducerea consumului de combustibil.

Cumpara ProEngine Ultra cu 50% reducere*pe site-ul official

ProEngine Ultra pentru protecția motorului cum functioneaza, efecte secundare

Pro Engine Ultra este un amestec perfect care funcționează la mai multe niveluri pentru a obține cele mai bune rezultate. Producătorii încearcă să ascundă cu atenție formula exactă a acestui produs datorită performanțelor excepționale. Nu durează mult pentru a vedea beneficiile ProEngine Ultra.

Preparatul reacționează foarte repede, ceea ce se poate observa de îndată ce mașina pornește. ProEngine Ultra își demonstrează eficiența în trei faze:

 • Faza 1 – Creșterea rezistenței si consumul redus de curent pot fi observate deja în prima fază. Toate acestea prin ruperea lanțurilor de carbon în elemente mai mici. Acest lucru permite arderea eficientă, menținerea curățeniei motorului și eliminarea reziduurilor din camera de ardere. ProEngine Ultra favorizează, de asemenea, arderea mai costisitoare a combustibilului și nu dăunează funcționării și duratei de viață a catalizatorilor.
 • Faza 2 – în a doua fază produsul demonstrează în principal proprietățile sale de lubrifiere. Facilitează funcționarea sistemului de injecție și a arcurilor pistonului. Întreținerea și reîmprospătarea sistemului de alimentare cu combustibil în timpul utilizării zilnice.
 • Faza 3 – este faza de fixarea. ProEngine Ultra aditiv pentru combustibil previne depunerile în camera de combustie și capetele pulverizatoarelor care alcătuiesc marginile sprinklerelor. Acest lucru garantează menținerea rezultatelor curățării pentru cel puțin 5 000 de kilometri. Rezultatul funcționării preparatului este, de asemenea, reducerea nivelului de zgomot și a producerii de fum, precum și reducerea emisiilor de substanțe nocive CO – cu 50%, CO2 – cu 10%, NOx, HC în gazele de eșapament.

Ingredientele acestui ulei

 • Ulei de bază foarte rafinat > 95% – îndeplinește standardele celor mai buni aditivi de combustibil din lume (!), Specificațiile sale fiind cele mai frecvente: CAS: 64742-54-7, CAS: 64742-55-8, CAS: 64742 -65-0.
 • Aditivi la un nivel de ~ 5%
 • Anti-biocomponente – datorită cărora ProEngine Ultra previne depunerea apei pe filtrul de combustibil, ceea ce duce deseori la defectarea sistemului de evacuare sau a electronicii.

 

Avantajul acestui ulei

Moleculele din Pro Engine Ultra cum functioneaza sunt molecule inteligente care nu reacționează cu combustibilul. Prin urmare, acest ulei poate fi utilizat în ambele tipuri de motoare diesel sau pe benzină. Acest produs include un conținut ridicat de particule prețioase care va face mașina să înceapă o viață nouă.

Pro Engine Ultra instrucțiuni – cum să ia aditiv pentru combustibil

Veți obține ProEngine Ultra îmbogățit în lotul de 1500 mg, însoțit de o seringă specială. Produsul trebuie adăugat la rezervorul de combustibil imediat înainte de pornire. Ar trebui să fie folosit după ce ați condus 10 mii kilometri. ProEngine Ultra cum să ia poate fi utilizat în mașini cu motoare pe benzină și diesel.

Procedura de utilizare a acestui produs este simplă:

 • Opriți motorul.
 • Adăugați o cană de ProEngine Ultra direct în rezervor.
 • Umpleți rezervorul cu combustibilul potrivit (aproximativ 35-45 litri).
 • După ce conduceți 10.000 km, se adaugă din nou la combustibilul ProEngine Ultra.
 • Bucurați-vă de mașină pe drum și economisiți combustibil!

Unele dintre beneficiile asociate utilizării ProEngine Ultra sunt:

 • Într-o lună, acesta restabilește funcționarea normală a motorului în timpul expunerii, crescând cu 67,84% eficiența motorului
 • Întreține motorul reducând frecarea și uzura pe suprafețele metalice cu 99,89%
 • Reduce consumul de combustibil cu 17%
 • Reduce consumul de ulei cu 19,2%
 • Reduce emisiile cu 97,5%
 • Extinde durata de viață a operatorului și protejează sistemul de aprindere
 • Aprinderea ușoară a motorului rece

ProEngine Ultra pret

Prețul produsului este de 157 lei pe site-ul oficial al producătorului, unde a fost aplicată o reducere de 50% la costul inițial de 297 lei. Taxa de expediere nu este taxată. Achiziționați de pe site-ul oficial pentru a menține o distanță strategică față de falsuri. Oferim o garanție de 30 de zile dacă produsul nu vă satisface dorințele când lucrați cu mașina.

Asigurați-vă că îl cumpărați înainte de data expirării. Se recomandă să achiziționați de pe site-ul produsului pentru a evita cumpărarea unor produse contrafăcute de la alți vânzători falși. Mai multe reduceri sunt adițional accesibile pe site. Un procent de 100% garantează că dispozitivul vă satisface dorințele.

Cumpara ProEngine Ultra cu 50% reducere*pe site-ul official

Pro Engine Ultra de unde poti cumpara

Multe uleiuri contrafăcute există astăzi pe piață, deci trebuie să aveți grijă și atenție cu aceste produse. Produsul original poate fi vizualizat pe site-ul web al mărcii. Se recomandă achiziționarea produsului NUMAI de pe site-ul său oficial.

Strategia de cumparare a ProEngine Ultra pentru protecția motorului este simplă; Vizitați site-ul oficial al produsului și trimiteți o cerere pe site-ul web al produsului. Aceasta include furnizarea adresei, a informațiilor de contact și numele dumneavoastră. Procesul de cumpărare de pe site-ul oficial al produsului constă în completarea formularul de comandă. Faceți click pe link-ul „COMANDĂ ACUM SAU CUMPĂRĂ ACUM” și completați formularul care apare pe pagina următoare.

 

Veți primi uleiul în 2 sau 3 zile. Din acel moment, îi puteți testa funcționarea. Dacă nu sunteți 100% mulțumiți, trimiteți pur și simplu pachetul gol la adresa de expediere și vă vom rambursa plata fără a pune întrebări.

Pentru a clarifica subiectul cât de bun este ProEngine Ultra poate fi extrem de simplu. În ultimele luni, acest ulei s-a dovedit a fi extrem de popular peste tot în lume. Astăzi puteți cumpăra o măsură considerabilă de piese auto specifice. Cu toate acestea, vă sugerăm să luați decizia corectă.

Pentru a achiziționa acest ulei la un preț bun, este mai bine să utilizați produsul producătorului. Plata se face cash la primirea produsului. Avantajul cumpărării de pe un site web este că Pro Engine Ultra de unde poti cumpara este original.

Pareri ProEngine Ultra forum

Bogdan Oacsa 56 de ani

Și-a întinerit motorului mașinii în 4 săptămâni

„Până de curând, am fost sceptic față de orice aditiv, majoritatea nu au dat rezultate, dar nu și ăsta. Este atât de ușor de utilizat și este o modalitate eficientă de a prelungi durata de viață a motorului, care, în plus față de protecția motorului meu împotriva frecare și coroziune, a crescut și puterea lui! Am economisit până la 5 litri la 1000 km și sunt liniștit în privința confortului de conducere, știu că în timpul cursului nu va exista nicio surpriză neplăcută. Colegul meu m-a inspirat. Am vrut să încerc ProEngine Ultra pareri ca și el. Efectele pe care le-am observat au fost următoarele: motorul nu mai face zgomot, pot lua curbe mai strânse, creșterea cuplului și accelerația la fiecare viteză! Toate acestea s-au întâmplat după o singură utilizare. Super!”

 

Edi Johnson, 52 de ani

Mașina mea îmi aduce faimă și bucurie. Timp de mulți ani, am căutat ceva pentru a-mi proteja motorul în mod constant. De multe ori călătoresc prin țară din motive personale și de afaceri, așa că mașina mea este foarte utilă. După un timp, a început să-și piardă puterea, iar iarna mi-era greu să o conduc. Am comandat acest combustibil acum trei luni, iar acum sunt șocat. După doar două săptămâni am observat că economisesc mult consumul de combustibil. Ceea ce este foarte important pentru mine, este că acest aditiv nu este numai sigur pentru motoarele pe benzină, ci și pentru cele diesel, ca al meu. Motorul funcționează fără probleme, mașina consumă mai puțin, iar datorită acestul lucru am mai mulți bani în buget. Vă recomand cu tărie!

 

Marek Zukerfun, 38 de ani

Cum mi-am schimbat costul de alimentare

„Mașina mea este mândria mea. Timp de mai mulți ani, am căutat ceva pentru a-mi păstra motorul sub o protecție constantă. Am comandat ProEngine Ultra acum 3 luni și sunt în șoc. Imediat după 2 săptămâni, am început să constat economiile mari asociate cu reducerea consumului de combustibil. Ceea ce este foarte important pentru mine, este faptul că această îmbunătățire este sigură nu numai pentru motoare pe benzină, ci și pentru motorul meu diesel. Vă recomand călduros! „

 

Cumpara ProEngine Ultra cu 50% reducere*pe site-ul official

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *