Titan gel prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara

Titan gel prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara
4 (80%) 3 votes

Penisul prea mic este o problemă a bărbaților din întreaga lume. Aceasta a dus la probleme în timp ce fac sex, deoarece bărbații nu reușesc să satisfacă femeile. Lungimea medie a penisului pentru bărbați ar trebui să fie de 6,5 cm iar o lungime mai mică decât atât reprezintă o problemă. De asemenea, bărbații obișnuiți ar trebui să ejaculeze în medie după 2-3 minute după ce au intrat în vaginul unei femei. Penisurile mici au dus la un sex nesatisfăcător, ceea ce le-a determinat pe multe femei să simuleze orgasmul pentru a impresiona bărbații. Acesta nu este sexul sănătos.

Un penis mic nu vă afectează numai viața sexuală, dar poate avea, de asemenea, un impact negativ asupra căsniciei sau relației dumneavoastre. O parte semnificativă a femeilor din întreaga lume ar dori ca bărbații lor să aibă penisul lung și robust. Dumneavoastră, ca bărbat, aveși responsabilitatea să oferiți asta partenerei. Dar cum veți obține acest lucru? Titan Gel este soluția perfectă.

Cumpara Titan gel cu 50% reducere*pe site-ul official

Titan Gel pentru mărirea penisului cum functioneaza, efecte secundare

În primul rând Titan Gel este o cream, un unguient. Astfel se aplică pe penisul curat folosind mâinile pentru a întinde crema și a-l masa. În timpul aplicării penisul ar trebui sa fie erect. Pentru a avea un rezultat mai bun folosiți crema cu jumătate de oră înainte de a face sex. Astfel penisul va fi stimulat mai puternic ceea ce îi va permite sa crească în lungime și în grosime.

Crema a fost testate și s-a dovedit a fi sigură. De asemnea nu afectează alte părți ale corpului. Sistemul reproducător nu este afectat ci în schimb este protejat. Am aflat din surse de încredere că celebritățile care au folosit crema sunt multimite de efectele cremei. Această crema este o metodă care funcționează. Nu este nevoie de operație sau de greutăți pentru mărirea penisului.

După ce folosiți Titan Gel cum functioneaza în mod regulat timp de 1-3 luni veți observa îmbunătățiri în viața voastră sexuală, acestea:

 • Dimensiunea penisului se va mări, vețti avea un menis mai mare și mai lung.
 • Va mări turgitatea și puterea penisului.
 • Perioada între erecție și “somn” se va scurta.
 • Veți ejacula pentru un timp mai îndelungat și cu un volum mai mare.
 • Mărește fluxul sangvin spre zona inghinală.
 • Mărește siguranța pe sine și întărește legătura hormonală dintre parteneri astfel îmbunătățește sexul. • There will be longer and reliable erections from the man.
 • Mărește durata orgasmului a ambilor parteneri.

Acestea sunt câteva din ingredientele folosite în crema:

 • Guarana. Principalul rol al guarana-nei este de stimulare. Semințele extrase din guarana conțin un compus ce poate fi cristalizat numit guaranină.
 • Magneziu. Magneziul este un compus necesar în peste 300 de procese biochimice care au loc în corpul uman. De exemplu are rol îm producerea hormonilor sexuali cum ar fi adrogenul și estrogenul.
 • L-Arginină. L-Arginina este un compus ce ajută în înlăturarea amino acizilor pe care corpul îi folosește atunci când produce oxid de azot care are rol în lungirea vaselor de sânge și imbunătățește circulația prin vasele de sânge.
 • Glicină. Glicina sporește cantitatea de oxic de azot din organism. Ea potențează sinteza enzimelor ce produc oxidul de azot. Glicina mărește pofta sexuală.

 

Titan Gel instrucțiuni – cum să ia gel

Titan Gel cum să ia poate fi folosit acasă. Puteți lua crema cu dumneavoastră în vacanțe sau în călătoriile pentru afaceri. Să nu credeți că este imposibil. Dacă folosiți tot tubul să nu vă gândiți că veți avea un partener sexual imediat. Folosiți produsul și rezultatele vor apărea încurand și vor fi de lungă durată.

Se recomandă a se folosi un lubrifiant sexual înainte de a face sex. A se folosi zilnic pentru a menține musculature penisului. O puteți folosi singuri în fiecare zi dacă aveți timp. Puteți oferi un lubrifian și partenerului pentru a le spori performață

 • Clătiți penisul înainte de a utiliza produsul. Această procedură deschide porii, permițându-i să absoarbă gelul pentru a începe să acționeze imediat.
 • Strângeți o cantitate mică de gel pe penis și aplicați Machoman pe toată suprafața cu ajutorul degetelor. Acordați o atenție deosebită utilizării gelului la capul penisului.
 • Masați treptat penisul timp de 7-15 minute într-un ritm blând. După aceea, frecati gelul pentru a absorbi complet gelul. Și penisul va fi mai semnificativ.
 • Este o idee bună să faceți sex după folosirea gelului pentru a dura mai mult. Și simți-ți puterea.

Veți fi capabili să experimentați rezultate excelente de la prima dată pentru a „păstra” rezultatele excelente pentru a „rămâne” pentru totdeauna. Se recomandă utilizarea gelului zilnic.

Titan Gel pret

Pe site-ul produsului, prețul este de 159 de lei fiind la o reducere de 50% de la prețul initial de 318 de lei. Transportul este gratuit, iar livrarea se face în termen de 2-3 zile de la plasarea comenzii. În alte regiuni, este nevoie de aproximativ o săptămână pentru a fi livrate. Acest preț include taxa de expediere.

Accesați site-ul oficial; lasă o cerere pe site. Aceasta presupune furnizarea numelui, a informațiilor de contact și a adresei. Clientul va fi contactat pentru a confirma comanda. Dupa stabilirea comenzii, pachetul va fi trimis prin curier sau mesager, iar plata se face in numerar dupa livrare.

Cumpara Titan gel cu 50% reducere*pe site-ul official

Titan Gel de unde poti cumpara

Produsul este disponibil pe site-ul articolului. Clientul depune o cerere pe site; este contactat printr-un apel telefonic, apoi cererea este transmisă fie prin mesager, fie prin poștă. Se recomanda a fi cumpărată NUMAI de pe site-ul oficial. Scopul nostru este de ne asigura că veți primi ceea ce ați comandat. Există o mulțime falsuri și achiziționarea de pe site-ul oficial vă va ajuta să le evitați. Titan Gel pentru mărirea penisului este un produs unic iar prin acest fapt nu veți putea fi păcăliți de falsuri.

Metoda de achiziționare este simplă; mergeți pe site-ul oficial și lăsați o cerere pe site. Aceasta presupune furnizarea numelui, a datelor de contact și a adresei. Comanda se face prin completarea unui formular. Faceți click pe „Cerere” și completați formularul. După completarea lui, operatorul nostru de livrare vă va contacta pentru a confirma comanda pe care ați depus-o. În momentul în care comanda a fost confirmată, produsul vă va fi trimis la domiciliu. Vă garantăm că veți fi pe stoc.

 

Livrarea Titan Gel de unde poti cumpara se va face în 2 sau 3 zile. În acest timp, vă puteți convinge. În cazul în care nu sunteți mulțumiți de produs, puteți înapoia pachetul gol și vă vom restitui banii. Clientul este apoi contactact telefonic și transportul se va face prin expediere.

Pareri Titan Gel forum

Collins A., 27 de ani răspunde:  

Eu prețuiesc sexul, din păcate mă aflu intr-o situație aparte, penisul meu este prea scurt. Partenerul meu de viață este dezamăgită de dimensiunea mea iar cu timpul nu i-a mai făcut plăcere să mă aibe. Amândoi am simțit că relația noastră urma să se afle într-o criză, cu toate acestea am decis să găsim o soluție. Într-o zi, viitoarea mea soție mi-a adus un gel pe care l-a găsit pe internet, acest gel era Titan Gel pentru mărirea penisului forum. Deși ea mea adus multe argumente ce susțin acest produs eu unul nu am avut încredere în astfel de produse. În orice caz, la insistențele partenerei mele, care mi-a spus că acest produs ne-ar putea salva relația, am decis să-l încerc și am fost uimit! După nici o lună de utilizare a cremei, penisul meu s-a dublat în dimensiune și am fost mult mai bun la pat! În plus am observat satisfacția partenerei mele ceea ce mi-a mărit pofta de sex! Recomand acest produs tuturor bărbaților care trebuie să-și suporte penisul mic și consecințele acestui fapt. Vă garantez că veți fi satisfăcuți.

 

Larry M., 35 de ani comentează:

Nu știam ce să fac cu penisul meu mic. Am ezitat să recurg la operație deoarece am auzit cât de neplăcută este experiența, însă trebuia să-mi satisfac iubita. Am simțit că relația noastră devenea rece la capitolul contact sexual și astfel am căutat moduri de a-mi mări penisul. Pe internat am găsit o reclamă despre Titan Gel pareri. După ce am vorbit cu partenera mea am hotărât să cumpăr crema. Am fost uimit. După o lună de utilizare am văzut diferența. Penisul meu crescuse cu 4 cm și era de două ori mai gros. Viața mea s-a schimbat complat și astfel sexul a devenit o sursă de bucurie pentru mine, mai ales pentru partenera mea. Recomand acest produs oricăruia care se află intr-o situație similară cu cea pe care am avut-o eu înainte.

 

Adrian Tomescu

Sunt foarte încântat de acest gel! Penisul meu s-a lungit, a crescut în grosime și am reușit să-mi satisfac partenera! Am avut 11 partide noaptea. Este ceva uimitor pentru mine.

 

Cumpara Titan gel cu 50% reducere*pe site-ul official

2 thoughts on “Titan gel prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara

 1. Utilizez crema în două situații: drept lubrifiant în timpul sexului și atunci când mă masturbez. Este incredibil. Făcând cu această cremă este ceva de nedescris fapt ce a fost remarcat și de partenera mea. Nu utilizez Titan Gel decât atunci când am nevoie. Sunt chiar uimit de această cremă!

 2. Folosesc crema Titan Gel în moduri neobișnuite. Am crezut mereu că astfel de creme nu funcționează. Chiar și așa m-am înșelat. Crema funcționează cu adevărat! Datorită cremei sexul a devenit mult mai plăcut și am erecții de lungă durată!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *