Titanium prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara

Titanium prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara
5 (100%) 1 vote

Bărbații mereu au probleme atunci când trebuie să-și satisfacă partenerele. Cheia pentru această problemă este descoperirea cauzelor acestor probleme. De obicei aceste probleme apar datorită lipsei de încredere în dimensiunea penisului, erecțiile slabe, ejacularea premature și chiar starea proastă a corpului. Totuși asta nu înseamnă că sunteți impotenți, o relație sexuală adecvată începe de la starea de spirit, viața sexuală necesită atât fizicul cât și psihicul.

Mulți bărbați nu sunt siguri pe ei atunci când vine vorba de contactul sexual. Însă, pentru toate acestea există o soluție. Există un produs care vă va ajuta să vă satisfaceți partenera așa cum își dorește, există un produs care vă va ajuta să vă măriți penisul cu până la 5cm, acest produs se cheamă Titanium gel.

Cumpara Titanium cu 50% reducere*pe site-ul official

Titanium pentru mărirea penisului cum functioneaza, efecte secundare

Gel Titanium este o opțiune simplă și eficientă pentru mărirea penisului fără a necesita o intervenție chirurgicală sau pastile cu hormoni foarte costisitoare. Principala utilizare a acestui produs este pentru mărirea penisului și a poftei sexuale. Poate fi folosită pentru a ajuta echilibrul hormonal pentru a îmbunătăți fertilitatea.

Produsul are ca țintă mărirea anduranței sexuale, îmbunătățirea performanței sexuale și mărirea dimensiunii penisului. Ajută circulația sângelui în venele din zona penisului. Cercetătorii din domeniul medical au aflat faptul că, după utilizarea penisului, 95% din bărbați au avut o schimbare pozitivă a dimensiunii penisului. Acestea sunt etapele acestei schimbări:

 • În prima săptămână de utilizare penisul crește cu 1 cm.
 • După a doua săptămână se poate observa o creștere de 2 cm în lungime și 0.5 cm în grpsime.
 • După a treia săptămână penisul este cu 3 cm mai lung și cu 1 cm mai gros.
 • După a patra săptămână penisul va fi crescut cu 5 cm mai lung și cu 2 cm mai gros.

Titanium cum functioneaza Ingrediente

Următoarele ingrediente determină potența acestui produs:

 • Guarana – extractul de guarana îmbunătățește circulația sângelui și mărește anduranța, astfel acest ingredient ajută la generarea unor erecții de lungă durată și vă va oferi un aport de energie mai mare.
 • L arginine – este un amino acid cu multe proprietăți fiind cel mai des folosit pentru tratarea impotenței. Deși nu este un amino acid foarte important, organismul tot îl creează și deci este bun pentru organism.
 • Glicina – este un amino acid care are numeroase efecte pozitive asupra organismului, începând cu ceasul intern al organismului și până la reglarea aportului de energie a organismului. Are efecte benefice asupra regenerării țesutului muscular și normalizează activitatea tractului digestive.
 • Magnesium – este unul dintre cele mai esențiale minerale pentru organismul nostrum. Deficiența de magneziu este din păcate un fenomen foarte comun. În cee ace privește acest produs, magneziul menține potența și astfel este un ingredient esențial. Pe lângă acestea magneziul este folosit în tratarea mai multor afecțiuni cum ar fi insomniile, osteoporoza, cariile, crampele musculare și chiar și pentru a ajuta la regenerarea țesutului ficatului și a rinichilor.

 

Efecte secundare

Acest produs nu determină efecte secundare deoarece toate ingredientele utilizate sunt de origine naturală, astfel este 100% natural și nu afectează sănătatea.

Titanium instrucțiuni – cum să ia gel

Titanium cum să ia este un gel  și astfel instrucțiunile de utilizare sunt foarte simple, cu toate acestea se recomandă să le citiți înainte de a folosi produsul. Acestea sunt instrucțiunile:

 • Spălați-vă organelle genitale cu apă caldă.
 • Ștergeți-vă cu un prosop curat.
 • Luați o cantitate mică de gel în palmă și întindeți-o în jurul penisului.
 • Masați crema pe zona intimă timp de 3 minute după care așteptați 15 minute pentru ca gelul să se absoarbă complet.
 • Clătiți-vă cu apă caldă.
 • Procedați astfel de două ori pe zi, odată de dimineață și încă odatp cu 30 de minute înainte de a face sex seara.

Primele rezultate vor apărea după o săptămână de utilizare, după 4 săptămâni de utilizare penisul dvs. va fi crescut cu 5 cm în lungime.

Titanium pret

Pe site-ul oficial al produsului acesta costă 149 de lei preț rezultat în urma unui discount de 50% de la prețul initial de 298 de lei. Transportul este gratuit iar plata se face la sosire. Vi se vor rambursa banii dacă produsul nu vă este pe plac.

Cumpara Titanium cu 50% reducere*pe site-ul official

Titanium de unde poti cumpara

Titanium pentru mărirea penisului este disponibil doar pe site-ul oficial al producătorului. Producătorul nu distribuie produsul pe alte platforme pentru a nu permite acestui produs să fie falsificat. De pe site veți achiziționa numai și numai produse autentice și veți beneficia și de prețuri și discounturi favorabile însă nu veți beneficia de transport gratuit.

 

Pentru a achiziționa Titanium de unde poti cumpara gel de pe site-ul oficial trebuie să urmați acești pași:

 • Mergeți pe site și faceți click pe butonul “Comandă acum”.
 • Veți fi redirecționați pe o pagina ce conține un formular, acesta trebuie completat cu nume, prenume, adresă și număr de telefon.
 • Depuneți formularul făcând click pe butonul “Comandă”.
 • Așteptați un apel telefonic pentru a confirma achiziția.

Livrarea se face prin curierat în mai puțin de o săptămână. Plata se face pe loc. Dacă nu sunteți mulțumiți de acest produs puteți trimite pachetul gol înapoi și banii vă vor fi returnați fără să vi se pună alte întrebări.

Pareri Titanium forum

Marcel Fizes, 29 de ani

„Am folosit Titanium pareri  pentru că eram nemulțumit de dimensiunea penisului meu și aveam impresia că soția mea era nemulțumită de mine. După ce am folosit produsul timp de 3 luni penisului meu a ajuns la dimensiunea de 13 cm, adica mi-a crescut cu 5 cm. Sunt foarte mulțumit de rezultat, mai ales pentru faptul că creșterea nu a fost doar în lungime ci și în grosime. De asemenea acum resist pentru mai mult timp și performanțele sexuale mi s-au îmbunătățit considerabil. Pot recomanda cu încredere acest produs oricărui bărbat! Este cel mai bun produs de pe piața iar opiniile despre acest produs sunt cele mai pozitive de pe piața!”

 

Marius Luca, 33 de ani

„Sexul este o parte foarte importantă din viața mea. Ador să fac sex cu diferite partenere însă mereu am vrut să le surprind cu un penis mai mare, cu câțiva cm cel puțin, așa că am început să folosesc zilnic acest gel timp de câteva luni. După a treia lună penisul meu era de 19 cm mulțumită acestui gel Titanium pentru mărirea penisului forum. Este o creștere de 4 cm pe care nu mă așteptam să o am. Chiar și potența parcă mi-e mai bună, desi nu am avut niciodată probleme în acest domeniu. Clar recomand acest produs datorită rezultatelor sale!”

 

Adrian Tanase, 49 de ani

„Ce pot să spun? Acest produs mi-a salvat căznicia. Aveam probleme când faceam sex cu soția, mai ales pentru faptul că soția mea e ceva mai tânără decât mine însă eu tot o iubesc și de aceea a trebuit să găsesc o săluție. Acest produs pot să spun că îmi e drag deoarece mi-am recăpătat potența și am reușit să am chiar o creștere a penisului ceea ce pentru mine a fost neașteptat. Nu, nu a fost o creștere spectaculoasă (doar 2-3 cm) însă ținând cont de vărsta mea… pot să spun doar un lucru: recomand acest produs tuturor persoanelor care doresc să-și mărească penisul!”

 

Cumpara Titanium cu 50% reducere*pe site-ul official

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *