VitaHair Max prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara

VitaHair Max prospect, pareri, forum, pret, instrucțiuni, ingrediente, de unde poti cumpara
3.6 (71.67%) 24 votes

Vă cade părul constant? Vă îngrijorează faptul că vi se rărește părul? Aveți zone de chelie în vârful capului? Dacă aveți aceste probleme atunci noi avem soluția pentru ele. VitaHair Max vă poate să scăpați de orice griji. Acest remediu folosește ingrediente provenite din natură. Toate ingredientele sunt 100% autentice și natural provenite din surse sigure și le puteți folosi fără griji.

Un lucru șocant este faptul că jumătate din bărbații din întreaga lume au probleme cu părul.

La bărbați, problema apare din diverse cauze printre care mediul și alimentația sărăcăcioasă. Toți acești factori duc la chelie dacă nu sunt luați în considerare și nu se face nimic cu ei. VitaHari Max vă va fi de mare folos dacă vă aflați în această situație.

Cumpara VitaHair Max cu 50% reducere*pe site-ul official

VitaHair Max pentru creșterea părului cum functioneaza, efecte secundare

Mod de acțiune

Spray VitaHair Max nu este o baghetă magică. Produsul conține doar ingrediente naturale care lucrează împreună pentru a combate căderea părului la bărbați. Dezvoltarea științifică a maximizat efectele acestor ingrediente. Produsul conține elemente naturale – stimulanți și proteine. Ingredientele active pătrund în rădăcina firelor de păr și acționează de acolo asupra firului de păr pentru a-l ajuta să-și revină la normal. Astfel, loțiunea mărește rata de creștere a părului în primele săptămâni de utilizare de cele mai multe. Părul de dinainte se pierde dar după o lună de utilizare acesta crește înapoi. După o lună, noile fire de păr sunt moi și au pigmentația de odinioară. Pe măsură ce folosiți produsul veți avea un păr mai bogat și mai sănătos.

Ingrediente

Acestea sunt ingredientele folosite:

  • Procapil. Procapil întărește firele de păr îmbunătățind metabolismul și rezistența moleculelor din foliculii de păr pentru a împiedica căderea părului. Acest ingredient este o combinație de matricină vitaminată, acid oleanolic și apigenin.
  • Cheratină. Cheratina este o proteina de bază a foliculilor pentru păr. Prin urmare este fundamentul structurii părului și a epidermului. Proprietățile speciale ale cheratinei îi permite să protejeze celulele epiteliale împotriva efectelor stresului și poate întări foliculii.
  • Magneziu. Magneziul permite fixarea calciului în în scalp și previne colamtarea. Protejează scalpul atunci când vine vorba de inflamații și stimulează circulația sangvină și îmbunătățește sinteza proteică ajutânt astfel la creșterea părului.
  • Cafeină. Cafeina ajunge la rădăcina părului stimulând creșterea acestuia. Combate efectele GST-ului, un hormon masculin care poate provoca chelia. Face părul moale și strălucitor.

 

Efecte secunare

VitaHair Max cum functioneaza este un produs benefic organismului fără efecte secundare. Ingredientele provin din surse 100% naturale și nu conține aditivi artificiali sau chimicale dăunătoare.

VitaHair Max instrucțiuni – cum să ia spray

VitaHair Max trebuie masat ușor în păr și pe zona afectată.

Este foarte ușor de folosit și vă scutește de pastile care pot să nu vă ajute deloc. Folosiți acest produs astfel:

  • Faceți bine să aveți părul complet uscat
  • Aplicați produsul direct pe zona afectată sau unde părul este rărit.
  • Masați timp de câteva minute după aplicare
  • Folosiți produsul până aveți rezultatele dorite. Rezultatele vor începe să apară în decursul unei luni.

VitaHair Max cum să ia elimină firele de păr cărunte, un semn al bătrâneții.

E important să folosiți produsul până se termină. Folosind produsul părul vă va fi mai lucios datorită nutrienților din produs.

La finalul lunii veți a avea un păr mai bogat și mai sănătos.

Avantajul acestui produs este că are diverse sortimente. Alegeți unul în funcție de părul și culuarea pe care le aveți.

VitaHair Max pret

VitaHair Max poate părea un produs foarte costisitor însă adevărul este că are un preț accesibil. Prețul original al acestui produs este de 318 lei însă momental produsul este la reducere, acum prețul fiind de 159 de lei. Discountul este o promoție oferită de companie și nu va fi disponibil pentru mult timp. Prin urmare, grăbiți-vă să beneficiați de această reducere. Puteți cumpăra produsul cu livrare gratuită. Acest produs se află în rândul celor mai bune produse pentru păr.

Cumpara VitaHair Max cu 50% reducere*pe site-ul official

VitaHair Max de unde poti cumpara

Puteți cumpăra VitaHair Max pentru creșterea părului din numeroase magazine online și offline însă noi vă recomandăm să cumpărați produsul online de pe site-ul oficial.

În ziua de azi, pe piață există numeroase imitații și produse contrafăcute. Produsele acestea pot să fie dăunătoare și riscați mai mult decât să aruncați banii în vând.

Pentru a cumpăra produsul, mergeți pe site-ul oficial și completași formularul cu datele cerute precum numele și numărul de contact după care faceți click pe COMANDĂ ACUM.

Odată ce ați depus comanda, veți fi contactați pentru a se confirma datele introduse. Produsul va fi livrat într-un pachet discret în decursul a 24-48 de ore de la plasarea comenzii.

 

Avantajul acestei metode este discountul de 50%. Veți obține produsul adevărat prezentat de companie.

Mai mult de atât, datele dumneavoastră vor rămâne confidențiale și nu vor fi împărțite cu terțe părți.

Prin urmare, e ușor să cumpărați prodsul – la fel de ușor ca folosirea unui smartphone. Când cumpărați produsul de pe site plata se face la livrare.

Cumpărați VitaHair Max de unde poti cumpara și folosiți-l, veți avea rezultate în decursul unei luni.

Pareri VitaHair Max forum

Dimitar, 37 de ani, Balchik, Bulgaria.

Sunt un bărbat cu o construcție medie și lucrez într-o firmă de producție. Slujba mea e foarte stresantă, când ajung acasă sunt extenuat. Deși am reușit să scap de stres nu am reușit să-mi salvez părul. Părul mi s-a rărit și arătam de parcă aveam 50-55 de ani. Am fost la un specialist și el mi-a sugerat să fac un transplant. A fost o mare rușine pentru mine, mai ales la ocazii speciale.

Îngândurat, am căutat o soluție fiabilă, de încredere și necostisitoare. Am cumpărat VitaHair Max pareri de îndată ce am văzut o reclamă online. Nu credeam că va avea efect însă tot am cumpărat-o datorită unor recenzii online. Pe măsură ce am folosit produsul rezultatele au fost tot mai vizibile. În ziua 45 părul meu a fost mai bogat, mai luminos și nu mi-a mai căzut. Folosesc produsul în continuare. Recomand celor care folosesc produsul să aibe răbdare, acționează mai lent dar are rezultate permanente.

 

Krastio, 41 de ani, Tryavna, Bulgaria.

Nimeni din familia mea nu avea chelie însă eu am fost excepția. Părul mi s-a rărit și în doar 6-9 luni aproape am chelit complet. Am fost la un specialist, el mi-a recomandat să folosesc alte șampoane însă părul mi se tot rărea. A fost o experiență foarte neplăcută pentru mine. Am folosit toate metodele în speranța de a scăpa de această problemă, nimic nu a mers. În disperarea mea am aflat de VitaHair Max pentru creșterea părului forum și l-am cumpărat la insistența soției mele, Lara.

La început am pierdut mai mult păr însă după săptămâna a treia de utilizare am văzut că începea să crească. A devenit mai bogat și mai puternic. Colegii mei au văzut schimbarea iar la sfârșitul celei de-a treiua lună am reușit să scap de chelie.

 

Cumpara VitaHair Max cu 50% reducere*pe site-ul official

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *